|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
wish królewny ! / masz nowe męskie kosmetyki , spodnie rurki rozm. m ? pisz !
jak w temacie.
tych dwóch rzeczy szukam najpilniej ! spodnie rurki m. klasyczne granatowe, z wysokim stanem, czarne, szare. oprócz tych na gumie. ![]() szukam też rzeczy nowych nadających się na prezenty. reszta wish : Z CIUCHÓW : - spódnice tulipanki, zipy, eleganckie z wysokim stanem, jeansowe ołówkowe - katana z jeansu, krótka lub długa, na guziczki bez dżetów cekinów itd. klasyczna Z BUTÓW : - trampki atmo kolor czarny/szary rozm. 40 dł . wkładki 26 cm z dodatków : okulary nerdy zerówki czarne lub morskie BIŻU : - długie naszyjniki a la h&m, perełki itd. - bransoletka pandora - niebanalne kolczyki arbuzy, różyczki, buźki itd. Z KOSMETYKÓW : - chętnie przygarnę każde ilości balsamów ujędrniających w szczególności Garniera żółtego - oraz past, pasków, płynów i innych cudeniek wybielających zęby w szczególności Białą Perłę. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wish królewny ! / masz nowe męskie kosmetyki , spodnie rurki rozm. m ? pisz !
ja mam rurki z wysokim stanem atmosphere rozm z metki 10 na mnie niestety za duże a noszę S więc na M będą jak ulał jak naładuję aparat to zrobię zdjęcia i wrzucę w wątek
![]() Rurki są ciemno szare z zipami na nogawkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: wish królewny ! / masz nowe męskie kosmetyki , spodnie rurki rozm. m ? pisz !
U mnie dużo rzeczy idealnych na prezent. Książki, płyty, kosmetyki i gadżety
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Niestety miałam tylko jedne, ale może coś innego Ci się spodoba? Edytowane przez Rosallie_Ann Czas edycji: 2010-12-20 o 06:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.