|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
CZERWIEC Burberry Brit Sheer
Witam
![]() Jak w tytule - zapach 100 ml z czego pozostało ok. 60 (może ciut więcej). Wymienię najchętniej na Burberry The Beat. Poszukuję również depilatora Braun ![]() Można kusić ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez madzik21 Czas edycji: 2011-06-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Burberry Brit Sheer
I ja poprosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do moich wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ale zapraszam raz jeszcze do pierwszego postu ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Niestety nic ![]() zapraszam do pierwszego postu ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Niestety nic ![]() zapraszam do zobaczenia pierwszego postu raz jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Niestety nic ![]() zapraszam do pierwszego postu ponownie ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Zapraszam do pierwszego postu ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Niestety nic nie znalazłam... Ale zapraszam do pierwszego postu ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.