|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
odpowiedni numer buta allero
nie boicie się kupować przez allegro? mogą wam przyjść np za duże bądź za małe buty... tak wiem można wymienić ale to ... czasochłonne. Właśnie chcę sobie zamówić buty przez allegro dosyć drogie, zazwyczaj noszę 37 dł. wkładki 24cm a na aukcji pisze numeracja zawyżona i 37 ma dł wkładni 24.5cm, a 36 -24cm. Nie wiem co robić ostatnio w sklepie kupiłam np buty nr 37 i co gniotły mnie... więc boję się trochę.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odpowiedni numer buta allero
ja zawsze patrzę na długość wkładki i nigdy się nie zawiodłam
mam stopę o długości ok 25,5 i kupuje buty o wkładkach 25 (szpilki - takie po prostu na mnie pasują)-26(zimowe) i zawsze jest ok na rozmiar nie patrzę, mam buty od 39 do 41
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam 37 i wkladka 24 cm, ale ostatnio kupilam takie co numeracja była zawyzona i 37 mial 24,5 . Kupilam 36 (24) i sa idealne
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jesli mam watpliwosci zawsze prosze sprzedawce o zmierzenie wkladki w srodku i nie dochodzi do pomylek.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja oglądam buty w sklepie i te same kupuję na allegro, bo taniej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

.