|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
jak pozyskac upiominki na zbiorke krwi ?
hej
jestem organizatorem zbiorek krwi na swojej uczleni. Wiadomo krew jest zawsze potrzebna a jak sie dostanie maly upominek za oddane krwi robi sie zawsze milej Pod czas ostatniej zbiorki krwi przyszlo bardzo duzo osob chetnych a nam tych podarunkow zabraklo. Pisalam do osob bezposrednio zwiazanych ze zbiorkami krwi i malo organizacji chcilo nam takie upoiminki przekazac. Macie pomysl moze jak pozyskac takie upominki ??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak pozyskac upiominki na zbiorke krwi ?
a jakie mieliście upominki?
bo u mnie jak jest to na uczelni czy w szkole, świelicy to poprostu sa to czekolady. no chyba, że jest to większa impreza, macie dodtkowo jakiś sponsorów to wtedy od nich brać jakieś firmowe gadżety, typu: długopis, brelok, kubek.
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale te kolejki były baaaardzo zniechęcające. Moglibyście pomyśleć ,żeby to troszkę lepiej zorganizować. Jedna kolejka po formularz , później próbka krwi, kolejka do ciśnienia i na koniec oddawanie krwi i odbiór łakoci W każdej stało sie dobre pół godziny : PAaa.. powiem Ci ,że strasznie mało osób wiedziało o tej akcji - kogo nie pytałam to albo nic nie słyszał albo "obiło mu się o uszy" ale kiedy i jak nic nie wiedzieli.
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze sami swoi
powiem Ci ze sami nie wiedzielismy ze bedzie tak duzo osob, bo badz co badz pobilismy teraz rekord teraz w lutym bedzie kolejna akcja i ja troszke wiecej naglosnimy . Po za tym niektore osoby maja tak ze nawet jak by im plakat przed oczami powiesic to i tak go nie zobacza ale wszelkie uwagi z checia przyjme i bede starala sie je w przyszlosci wykorzystac ![]() a jesli chodzi o gadzet to wlasnie jkies dlugopisiki, breloki i tym podobne staramy sie pozyskac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na wydziale w tym roku dawali koszulki (oczywiscie malych rozmiarow bylo tylko kilka
Mnie osobiscie takie gazdety nie kreca. Ide oddac krew i to jest moj cel. Mozliwosc zdobycia breloku nie zacheca mnie do oddania krwi bardziej . Mysle dlatego, ze takie gadzety sa zbedne. Trzeba w ludziach wyrobic nawyk oddawania krwi. Potem jeden przyglup z drugim po zakonczeniu studiow pomysli "ani biletu do kina nie dostane ani koszulki" wiec nie ma po co isc" |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spróbuj odezwać się do oddziałów banków w swoim mieście - możesz poprosić o gadżety a w zamian ustawić jakiś roll up czy inną niewielką reklamę. spróbuj również uderzyć do sieciówek z branży rozrywkowej: kino, klub, pizzeria, kręgielnia o jakieś zniżkowe lub darmowe wejściówki
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
.
|
a ja jestem zdania, ze takie rzeczy sa zbedne. jesli ktos chce oddac krew to i bez gadzetow to zrobi. najwazniejsze sa czekolady/posilek po, zeby nikt nie odczul tego ubytku krwi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ze oddawanie krwi powinno byc bez interesowne , ale niestety wiele osob wycodzi z zalozenia ze cos za cos . A cel jest szczytny dlatego trzeba sie troszke pomeczyc i nakombinowac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Pod czas ostatniej zbiorki krwi przyszlo bardzo duzo osob chetnych a nam tych podarunkow zabraklo. Pisalam do osob bezposrednio zwiazanych ze zbiorkami krwi i malo organizacji chcilo nam takie upoiminki przekazac. Macie pomysl moze jak pozyskac takie upominki ??