|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
UWAGA!PERFUMY!
POMÓŻCIE!SZUKAM PERFUM NA LATO.UŻYWAŁAM KIEDYŚ L'EAU PAR KENZO.BYŁO BARDZO ŁADNE I ŚWIEŻE.SZUKAM CZEGOŚ PODOBNEGO TAK SAMO ORZEŹWIAJĄCEGO ALE KWIATOWEGO (KENZO BYŁO "TRAWIASTE" ),COŚ W TYPIE "LETNIEGO PORANKA".MUSZĘ ZAWĘZIĆ LISTĘ PERFUM DO "OBWĄCHANIA",BO W PERFUMERII NIE MA
CO LICZYC NA FACHOWĄ POMOC(PRZYNAJMNIEJ U MNIE).BĘDZIE MI ŁATWIEJ JEŚLI PÓJDĘ TAM "UZBROJONA"W KILKA NAZW.PODRZUĆCIE JAKIEŚ...Z GÓRY DZIĘKUJĘ |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: UWAGA!PERFUMY!
Na lato dobre są zapachy ozonowe - według mnie L'eau par Kenzo też do nich sie zalicza
Tu poleciłabym Ci: * Oxygen Lanvina * L'Eau D'Issey * Lancome O Oui * Davidoff Cool Water Woman * Dolce & Gabbana Light Blue Poza tym inne dobre na lato które według mnie są warte powąchania to nowości z ubiegłego roku Lacoste Pour Femme L'Or De Torrente Guerlain L'Instant Lancome Attraction Chyba przesadziłam z ilością zapaszków wszystkie wąchałam i naprawdę są dobre na lato - reszta zależy od Twojego nosa ![]() Radzę Ci wziąć ze sobą trochę kawy w torebce... jak zaczną Ci się mieszać aromaty wtedy nos w torebkę i od nowa hihi! pozdrówka |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pleasures E. Lauder - bardzo kwiatowy konwalie, bzy, pachną wiosną i majem
2. Carolina Herrera 212 3. Jesus del Pozo, Esencia de Duende 4. Escada Sport (niebieska) - ale tak dawno jej nie widziałam, ze nie wiem czy jest jeszcze do kupienia A z tańszych świetne sa wody Aromacare Oriflame - świeże, w sam raz na lato, a pachną wcale nie gorzej niz te z górnych półek. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no to jeszcze trące parę groszy...
jeśli chodzi o perfumy ze średniej półki to polecam Yves Rocher a ja na wiosnę uwielbiam bzy i dlatego własnie sięgam bo perfumy YR o tym zapachu - jest tam taka seria kwiatowa: róża, lilia no i BEZ... |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Dot.: UWAGA!PERFUMY!
Hmm... Może Miami Maybe Parfum?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.