|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Gorsetowa sukienka H&M - dodatki!
Witajcie Drogie Wizażanki
![]() Weszłam ostatnio w posiadanie słynnej gorsetowej sukienki z H&M, w kolorze czarnym. Planuję w niej pójść na Sylwestra, i tutaj mam problem, bo nie wiem jakie do niej kupic buty, jaką biżuterię, torebkę. Mogłybyście pomóc? ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gorsetowa sukienka H&M - dodatki!
myślę że każdy kolor może być dobry, na sylwestra chyba bym odwarzyła się zakupić czerwone szpilki i jakiś łądny wisiorek do zwykłego srebnego łańcuszka
![]() ![]() a może po prostu przejdź się po sklepach moze sama znajdziesz jakieś buty czy fajną torebkę i wszystko pod kolory dopasujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorsetowa sukienka H&M - dodatki!
z biżuterii wybrałabym jakieś bransoletki.
przy takim dekolcie na szyje nie pasują według mnie łańcuszki/wisiorki tylko coś w kształcie kolii/naszyjnika. choc i tak chyba bym postawiła na bransoletki+kolczyki, a szyje zostawiła gołą ![]() Szpilki i torebkę wybrałabym w jakims jasnym (lub intensywnym) kolorze, tak żeby nie było za ciemno. lub koronkowe rajstopy i wtedy buty też mogłyby być czarne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.