|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kalosze zimowe?? ktoś ma opinie
Pytanie do tych co mają kalosze zimowe,bo właśnie myśle czy nie kupić na ta straszna pluchatą zime.
Sporo na all ale wciaż sie waham. Możecie mi powiedzieć jak sie noszą ewentualnei wrzucic fotki jakie macie?? ![]()
<ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2010-12-07 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kalosze zimowe?? ktoś ma opinie
Cytat:
Więc tak. Cholewka ocieplana, to na dole od strony gumy raczej nie. Ale grubsza skapreta daje radę. Byłam w nich dziś na pluchę. Trochę się ślizgają, podeszwa mogłaby być bardziej bieżnikowana. Kupowałam je jesienią, nie zwrócłam na to uwagi. Generalnie nie jest źle, jednak jako buty zimowe, na śnieg i mróz, absolutnie się nie nadają. Ale jako buty na chlapę, są ok. Chodziłam w nich w czasie jesiennych deszczy i ocieplana cholewka nie przeszkadzała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak wam sie takie widzą?
nie nie na zime nie szukam na dzis tak jak taka pogoda jets wiadomo,żę jak jest plucha to jest na+ ewentualnie początek wiosny koniec zimy lub jesien ![]()
<ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2010-12-07 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/nowosc-meskie-snie...341607863.html
a co myślicie o takich. Może ktoś je widział na żywo w decathlonie. Wiadomo nie są za urodziwe ale traktujac je jako "zabawny dodatek do zimy" (są też jakieś inne kolory) wydają się ciekawe na moją zabłoconą, śniegową drogę chociażby po ziemniaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
widzialam je,okropne sa sztywne i wogole na nie
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a to dziękuję bo miałam nadzieję ze okażą się takie sprężyste bardziej. Kurcze tez poszukuję takich kaloszowatych śniegowców ale na teraz i niedrogo bo pewnie za rok nie będę miała aż takich problemów. Niby prawie centrum dużego miasta a do zwykłego sklepu muszę się przebijać przez błoto i śnieg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.