|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię perfumy różne różniaste m.in. Max Mara duża pojemność
Mam na wymianę perfumy i torebkę retro w poście z dn. 10. 12. 10.. Wysyłka tylko za potwierdzeniem nadania! Jestem tu nowa więc mogę wysłać pierwsza
![]() Szukam zapachów.Lubię przede wszystkim zapachy orientalno-kwiatowo-drzewne lub owocowo-kwiatowo-drzewne, nie za ciężkie, mogą być z dodatkiem bursztynu, ewentualnie zapachy "jadalne", ogólnie nie przepadam za zapachami cmentarno-zgniłokwiatkowymi i bardzo miodowymi. Zgłaszajcie co macie. Ogólnie jestem otwarta na wszelkie propozycje ![]() Uaktualniam: Na wymianę mam: Flaszeczkę ArdenBeauty ok. 8 ml/15, Iris Noir YR ok. 8/9 ml we flaszeczce 15 ml Próbki fabryczne: 1. Laura Biagiotti Due Donna 2 ml nowa 2. Laura Biagiotti Misterio di Roma ok. 2 ml - rezerw. Nerola 2. Bvlgari Notte edp ok. 1,5/2 ml atom. 3. Moschino Funny 1, 5 ml nowy - rezerw. Jessica855 - wolny jest jeszcze jeden 4. Moschino Funny! Ok. 1,2 ml/1,5 - rezerw. Nerola 5. Flowerbomb edp 1,5 ml atom. nowe - rezerw. aileen 6. She Wood ok. 0,5 ml/1,5 atom. - rezerw. aileen 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, - rezerw. Jessica855 8. Noa Dream 1, 5 ml atom. nowa 9. Kate Moss Vintage Muse 2 ml nowa 10. --- 11. Nina Ricci Ricci Ricci ok. 0,4/0-5 ml atom. 12. He Wood Ocean Wet Wood 1,5 ml atom. razy 2 szt. 13. Marc Jacobs Lola 1, 2 ml 1 szt. 14. Marc Jacobs Daisy 1, 2 ml atom. 15. Max Mara, Max Mara zdaje się 1, 7 ml - rezerw. niepoprawna 16. Currara Touch &Die ok. 0, 5 ml 17. Versace Versense 1,4 ml 1 szt i 2 ml w atomizerze 1 szt 18. YR Flowerparty ok. 3, 5 ml 19. Boucheron Trouble 1, 2 ml atom. - 2 szt 20. Escada Moon Sparkle 2 ml 2 szt. Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml - rezerw. aileen 3. She Wood Velvet Forest Wood 2 ml 4. L'Or de Torrente 4 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml - rezerw. Jessica855 7. Bvlgari Pour Femme edp – 10 ml - rezerw. Pin Up Girl, jeszcze z 3 ml wycisnę dla was 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 10. Kylie Minogue Darling ok. 3, 5 ml 11. Cacharel, Noa Perle 1 ml 12. L de Lolita Lempicka ok. 3, 5 ml 13. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml - rezerw. Nerola 14. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml - rezerw. aileen 15. Lolita Lempicka, Si Lolita 2 ml - aileen, Jessica 855 ale 0, 5 ml jeszcze się znajdzie 16. Kate Moss Wild Meadow - 3 ml 17. Currara Taboo 10 ml 18. Currara Jungle Fever do 6 ml 19. Fabio Verso Entusiasmo - do 20 ml 20. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 21. ---- 22. Beckham Signature Women edt 4 ml 23. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml - rezerw. Nerola 29. Max Mara Gold Touch 1 ml 30. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml - rezerw. aileen 38. Oilily Muse edp 5 ml 39. Paris Hilton Can Can 1 ml 40. Halle Berry, Halle ok. 3 ml atom. 41. --- 42. Van Cleef&Arpels Hiver ok. 3, 5 ml atom. 43. Kashmina Touch 2 ml 44. Bvlgari BLV 3 ml 45. Szukam: Moschino Cheap&Chic Insolence edt My Insolence Very Irresistible She Wood Velvet Forest She Wood Crystal Creek Bvlgari Omnia Oriflame Mirage NafNaf, Naf Naf i Too Estee Lauder Sensuous Molekuły, zwłaszcza Molecule 01 i co mi wpadnie w oko Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-01-06 o 12:21 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię perfumy różne różniaste
Nerola, to dobrze trafiłaś, bo wolę mniejsze odlewki
Tylko powiedz mi, co byś ode mnie chciała ![]() Ja co prawda jestem nowa na Targowisku (dzięki, Allegro, za likwidację sprzedaży odlewek ) ale już się powymieniałam z kilkoma perfumoholiczkami ostatnio
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
To fajnie
![]() Mnie się u Ciebie wiele podoba: Bvlgari Omnia Amethyste edt 1,5 ml atomizer 2. Bvlgari Notte edp 2 ml atom. 6.. Givenchy Play for Her edp 1 ml z atom. 10. Bvlgari Omnia Crystalline edt, zostało ok. 0,5 ml, atom. 11. Puma Jamaica 1, 2 ml bez atomizera 14. Cacharel Liberte ok. 4-5 ml, w flaszce mogę oddać bo to końcówka Próbki lane: 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 10 ml 12. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 10 ml 13. Burberry Brit Red edp 1 ml 15. Kylie Minogue Darling ok. 1, 5 ml 20. Dziś ma do mnie dojść Kate Moss Wild Meadow więc myślę że na początek do 5 ml mogę wymienić 21. Currara Jungle Fever do 6 ml Mam na wymianę to,co w poście i kilka poza wątkiem np. Flowerbomb Still Hot Cuoture Euphoria kenzo by flower... |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem. ja na razie byłabym chętna na pewno na Mexx i Jil, poczytałam o Noa i mnie deczko opisy odstraszyły :O - jakbyś mogła, podrzuć mi aktualną kompletną listę to się dogadamy
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana mam flaszeczke Kate Moss Kate
???Jakie perfumki w buteleczce masz na wymiane w zamian???
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Pełna lista:
Flowerbomb Still Hot Cuoture Euphoria kenzo by flower E.Arden 5 th avenue-5 ml. E.Arden After Five-5 ml. ml. Princesse Muscat Comptior suo Pacifique-3 ml. Torrente L/or de Torrente-2 ml. Les Nuits D'hadrien A.Goutal-5 ml. Gieffeffe GF-3 ml. Chloe-2 ml. Mexx Jil Britt Shear the one ysl paris roses des vergers Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-11-26 o 10:55 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze pytanko: które to Jil? Bo znalazłam 2:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8572,jil.html&next=1 i takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dp.html&next=1 Zatem: byłabym chętna na Flowerbomb, jakżeby nie ![]() na Mexx ewentualnie Noa Fleur Może napisz jakie masz pojemności i dobierzmy coś tak, by wyszły podobnie mililitrami, co?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
No to dokonałam wyboru:
Mexx-3 ml. Noa-4,5 ml. Flowerbomb-5 ml. Noa Fleur, tak? ![]() Na co miałabyś u mnie konkretnie oko?
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Trudny wybór
![]() Cacharel Liberte ok. 4-5 ml, w flaszce mogę oddać bo to końcówka Max Mara Silk Touch edt 3 ml Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 10 ml -troszeńkę Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 10 ml-troszeńkę Burberry Brit Red edp 1 ml Tak,Fleur |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
To Ulrica i Hippy Fizz zrobię po 2 ml, OK?
Proszę dane i może uda mi się jutro wysłać jeśli będę w pobliżu poczty gł. a jak nie to w poniedziałek - dam znać po wysyłce.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze problem w tym że ja też mam mało - po 2 ml mogłabym dosłać i może 1 po 4 no chyba że atomka jakiegoś znajdę
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Nerola, co do drugiej wymiany:
To może umówmy się tak: tego Brita poproszę 8-9 ml, Couture 1,5, Wisha 3 ml i ewentualnie kapkę XS ![]() Ode mnie 6 ml Currary, 1, 2 Armaniego Diamonds, 5 ml Moss Wild Meadow, 1, 2 ml Pumy, 1 ml Cinemy i flacha Kennetha
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u ciebie:
1.Bvlgari Omnia Amethyste edt 1,5 ml atomizer 2. Bvlgari Notte edp 2 ml atom. - 1 szt. 4. Dolce & Gabbana Red, edt 1,5 ml bez atomizera 10. Bvlgari Omnia Crystalline edt, zostało ok. 0,5 ml, atom. 12. Naomi Campbell Seductive Elixir edt 1,2 ml bez atom 17. Bvlgari Pour Femme edp próbka fabryczna1,6 ml Próbki lane: 1. Elizabeth Arden Sunflowers, 1 ml atomizer 4. Max Mara Silk Touch edt 1 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1 ml 9. Noa Perle – 1 ml 11. Kate Moss Vintage edt – 0,5 ml 17. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 1 ml 18. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml 28. Kenzo D'Ete 1 ml 30. Bruno Banani Pure Woman 1 ml 33. Masaki / Masaki ok. 1, 2 ml 34. Balenciaga Talisman - ok. 1, 3 ml 35. Kashmina Touch Max Mara ok. 2 ml niektóre mniejsze pojemności niz napisalam pierwotnie. Dasz rade zrobic próbki?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() coś u mnie za Kate Moss Vintage 10ml, She Wood ok. 0,9 ml? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

) ale już się powymieniałam z kilkoma perfumoholiczkami ostatnio