2014-11-26, 08:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzadkie włosy
Cytat:
Napisane przez justine1516
Witam!!  Już od kilku ładnych lat mam wielki problem z włosami.. Kiedyś miałam gęste ładne włosy ale problem pojawił się gdzieś na początku szkoły średniej, włosy zaczęły wypadac mi do tego stopnia ze obecnie mam ich bardzo mało, są cienkie i widac niestety prześwity.. Stosowałam już wiele preparatów odżywek np. Galacet, Wax, Revitax, Oenobiol i wiele innych, brałam tez tabletki np belisse ale rezultatów brak.. Włosy nie wypadają mi już tak jak kiedyś, jednak mam pytanie co zrobic zeby wlosy zaczęły odrastac, żeby pobudzic jakoś te uśpione cebulki włosów.. Błagam doradźcie mi coś, bo jestem załamana.. Mam 22 lata a moje włosy są w takim stanie, że nie mogę na siebie w lustrze patrzec.. Dodam jeszcze, że nie farbuje od roku w ogóle włosów.
|
Podstawowe pytanie: czy wiesz dlaczego włosy wypadały? Robiłaś badania? Morfologia, hormony? Leczyłaś się na coś? Jeśli przerzedzenie spowodowane było problemami ze zdrowiem, to najpierw trzeba rozwiązać te problemy, a dopiero później zabrać się za włosy.
|
|
|