|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zbiorowe zamówienie w stoklasa.pl
Bardzo niewiele jest informacji na wizażu o tym sklepie, dlatego tez między innymi postanowiłam założyć wątek...
Przede wszystkim jest bardzo duży wybór produktów, nie tylko do wyrobu biżuterii, ale i artykuły pasmanteryjne, do scrapbookingu itp. Rzeczą która trochę blokuje przeciętnego klienta jest duża ilość opakowań w opakowaniu zbiorczym - dlatego pomyślałam, że może znalazłby się ktoś jeszcze lub nawet kilka osób chętnych na zamówienie stamtąd. Minimalna wartość zamówienia to 120 zł i nie jest wymagana firma żeby je złożyć. Od około 330 zł wysyłka pocztą polską jest darmowa, poniżej też koszta wysyłki nie są szczególnie duże. Jeśli chodzi o termin myślałam o początku stycznia, wiadomo jak to jest przed świętami... Poniżej adres, byłby ktoś zainteresowany zamówieniem? ![]() http://www.stoklasa.pl/ Link do tabelki: https://spreadsheets.google.com/ccc?...cQ&hl=en#gid=0
Edytowane przez Bilq Czas edycji: 2010-12-16 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zbiorowe zamówienie w stoklasa.pl
Dla mnie trochę późno (bo potrzebowałabym stąd parę rzeczy, ale juz na koniec grudnia, chociaż...
Zamawiałam juz u nich, min kwota to około 128 zł, wysyłają bardzo szybko i za pobraniem, zapłaciłam wtedy za przesyłkę około 20 zł. Polecam tę hurtownię, niektóre rzeczy na prawdę opłaca się u nich kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jednej rzeczy ni przewidziałam jeszcze - jeżeli chcemy zamówić np. te koraliki, pakowane po 10 woreczków w opakowaniu, wszystkie woreczki będą w jednym kolorze. Dlatego żeby był sens robić zamówienie, najlepiej jakby się zebrało więcej osób
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zastanów się czy ba pewno chcesz te koraliki- jeśli myślisz o plecionkach weź pod uwagę, że napisali, że są nieregularnych kształtów i rozmiarów. Ja na razie i tak się nie przyłączam, bo wydałam już wystarczająco dużo w tym miesiącu, ale fajnie wiedzieć, że jest taki sklep
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Akurat podałam je jako przykład
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ojej, przepraszam, bo wzięłam sobie wyświetliłam http://www.stoklasa.pl/rokail-korali...mm-20g-x113814 te koraliki i tam faktycznie jest to opisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Kupiłam kiedyś od nich koraliki drobne (rurki), no i było napisane 3 mm) fakt, że napisali, że nieregularne. 1. Są bardzo duże, 2. strasznie nieregularne, w takiej samej cenie da się znaleźć w pasmanterii pod domem i można na żywo zobaczyć. 3. Mimo to, że pasmanteria jest czeska, koraliki drobne często są chińskie (a powiem, że Jablonex, to tez kilka producentów, więc różne koraliki się zdarzają i te najlepsze nie sprzedają w pasmanterii) takich równiutkich jak Miyuki czy TOHO raczej w Stoklasie nie znajdziemy)
Żeby już na wszelki wypadek coś było, daję linka na tabelkę z zamówieniem. https://spreadsheets.google.com/ccc?...cQ&hl=en#gid=0 Mam nadzieję, że będzie działać Edytowane przez fire82 Czas edycji: 2010-12-16 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
już poprawiłam, powinna być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dodałam link do tabelki w pierwszym poście
![]() Szczerze mówiąc to liczyłam, że koraliki będą w miarę równe, jak jablonex, więc trochę mnie zmartwiłaś. Przy niektórych pisze, że są z importu, ale myślałam że te przy których nie ma tej informacji będą ok. No ale zobaczymy czy w ogóle znajdą się chętni żeby porozdzielać te paczki, ja bym była chętna na około po 2 woreczki z różnych kolorów, raczej nie więcej...
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bilq, jak wpisujesz nazwę, to proszę od razu podać ilość woreczków w opakowaniu i zaznaczyć, że cena za 1 woreczek, wtedy od razu będzie widać, ile dziewczyny będą chciały poszczególnych kolorów
Ja zaraz spróbuje kolumnę wstawić "wybrano" Edytowane przez fire82 Czas edycji: 2010-12-16 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Ja się dołączę do zamówienia, ale mnie interesują nitki, a nie koraliki. Są tu pięciokrotnie tańsze nitki niż u mnie w pasmanterii. Muszę jeszcze dokładnie sprawdzić nazwę, czy to na pewno te, o które mi chodzi.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
nigdy z nikim nie zamawiałam, co nie jest dla mnie problemem
... ale jak się dopisać do tabelki??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
trzeba wejść (link na początku strony) w tabelkę i na górze tylko wpisac swoje imię. Po prostu trzeba dodawać to co chcesz zamówiec (TAK JAK W TABELCE JUZ JEST:nazwa, link do tego czegoś, no i cenę), a tabelka sama automatycznie podlicza na ile chcesz zamówić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- w pozycji 1 J chciałam dopisać imię a w pozycji 3 J ilość - dobrze myślę??? ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- a może tam się trzeba jakoś logować tabelkę mogę oglądać, ale nic edytować |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Mnie google też nie chciało wpuszczać ale wystarczyło poprosić o dostęp i zaraz dostałam
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
jakby ktos chciał edytować - wszystko mózna - tabelka jest dostepna dla wszystkich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.