|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Bluzy KR3W Original Hoodie - shop.ccs.com - za pół darmo!!!
Witam
Proponuję wam małe zmówienie zbiorowe. A więc strona shop.ccs.com pochodzi z USA, wysyłki oczywiście dochodzą do Polski sam z resztą czasami zamawiam tam ciuchy/buty. O KR3W : Firma ta jest siostrzaną firmą Supra Footwear - produkuje ostatnio popularne obuwie np. modele TK Society, Skytop, Skytop 2, czy Vaider. Jest to firma zajmująca się głównie sprzedażą ciuchów skateboarderowych - oczywiście w ich garderobie są także 'neutralne' rzeczy. Powstała w 2002 roku. Oto ich logo : ![]() Przebieg zamówienia : Od razu mówię, że shop.ccs.com jest sprawdzoną stroną. To po pierwsze, po drugie s.c.com niedawno uaktywnił promocję bluz KR3W o 50%-, tzn. z 50$ na 25$ - wysyłka wynosi 32$ niezależnie od sztuk zamówienia. Sam bym sobie zamówił, ale kupowanie bluzy i zapłacenie większej sumy za przesyłkę niż za bluzę jest bez sensu ;( Wysyłka ze strony s.c.com wynosi ok.3tyg do miesiąca, jak na razie raz zakupiłem u nich buty i spodnie, a raz same buty. Za pierwszym razem przesyłka szła okrągły miesiąc, natomiast za drugim razem ponad 3tyg. Pierwszym razem zapłaciłem za całość 115$, drugim 100$ - dodatkowo nie płaciłem cła i innych tego typu podatków, gdyż poprosiłem s.c.com, aby na paczce zamiast wpisać normalnej ceny wpisali mniejszą - pierwszy raz wpisali 50$, drugim razem 45$. Bluza jest Unisex Oto kilka fotek jak wyglądają w realu : ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i do usłyszenia ! Edytowane przez Marwari Czas edycji: 2010-12-19 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bluzy KR3W Original Hoodie - shop.ccs.com - za pół darmo!!!
Niestety nie możesz organizować tutaj zamówień ponieważ nie masz statusu organizatora. Przeczytaj regulamin. Lektura tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274078
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bluzy KR3W Original Hoodie - shop.ccs.com - za pół darmo!!!
No dobra to propozycja nieaktualna ;(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.