|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Wiosenna wymiana ciuchów ;)) h&m, mohito, new yorker, c&a i inne, rozmiary S/MZasady i ogólne uwagi dot. wymiany: - Ciuchy, które wystawiam w większości były chodzone kilka razy lub praktycznie wcale. - Każda rzecz zostanie opisana, jeśli ktoś miałby jakiekolwiek pytania dotyczące dokładnych rozmiarów lub lepszych zdjęć proszę pisać. - Jestem zainteresowana ciuchami o rozmiarach S lub M. - Ciuchy wysyłam taką przesyłką jaką życzy sobie kupujący. - Wszelkie oszustwa będą zgłaszane do odpowiednich osób -Nie odmieniam się. -Ciuchy które, są mi nie potrzebne będę wstawiać na bieżąco. Moje ciuszki cz.1 ![]() 1. sukienka czarna w groszki C&A, nowa nie używana, z metkami, rozmiar 36/38 !! 2. sukienka no name, marynarska, rozmiar S/M 3. Sukienka w kwiatki h&m, rozmiar na 176cm (dział dziecięcy) 4,5. Sukienka Pimkie, rozmiar S, kolor fioletowy 6. Spódnica z zipem Mohito, rozmiar 38, kolor brązowy 7,8,9. Balerinki, rozmiar 39, nowe nie używane !! 10. Bluzka z kokardka Bershaka, rozmiar S, nowa nie używana !! ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- up
Edytowane przez Gwiazdka87 Czas edycji: 2011-02-18 o 13:03 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.