|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak rozkochac w sobie chłopaka:)
Mam pytanko jak rozkochac w sobie chlopaka. Poznałam takiego jednego jest fajny ale trzyma odemnie dystans z powodu dziecka, a sam przyznal ze go kręce. Marzyłabym z nim być strasznie mi sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak rozkochac w sobie chłopaka:)
Nie idź z nim do łóżka po pierwszej randce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zawsze jakaś rada.
Nie można kogoś rozkochać/odkochać. Ktoś sam z siebie musi się w Tobie zakochać. Zebyś na rzęsach stawała, czy dosypywała mu lubczyku do wspolnego lunchu to nic to nie da.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wlasnie, nikogo do milosci nie zmusisz. Pozwol sprawie toczyc sie wlasnym torem, zobaczymy co z tego bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
"Zawsze jakaś rada. "- cóż, w przypadku tego, co pisała w innych postach Misia, to bardzo cenna rada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może bądź poprostu sobą. Faceci są od zdobywania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie ma na to recepty, musisz być sobą bo w innym przypadku nawet jak go złapiesz to na krótko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
najpierw kokietuj, bądź miła, sympatyczna itp. ale bądź przy tym wszystkim sobą, a później go olej, najprawdopodobniej będzie za Tobą latał już sam.
u mnie dwa razy się sprawdziło, a raz kompletnie nie ![]() Edytowane przez 201606242122 Czas edycji: 2010-12-19 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma żadnych skutecznych sposobów, żeby kogoś rozkochać. Miłość zależy od wielu czynników, musi być jakieś przyciąganie, chemia i jakaś wspólna płaszczyzna, coś co łączy ludzi. I w tym właśnie tkwi amabaras,żeby dwoje chciało na raz.
![]() ![]() Edytowane przez tacyta Czas edycji: 2010-12-20 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Misia,
mam nadzieję, że to nie jest ten facet z poprzedniego Twojego wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie. Chodzi mi o innego ale chcialam sobie poplotkowac na temat rozkochiwania
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cóż. W Twojej konkretnej sytuacji widzę tylko jedną opcję. Bądź kobietą, którą życie już doświadczyło i która nie bawi się w podchody, ale jasno komunikuje, że ma córkę i nie interesują ją przygody. Niech facet od początku wie, że ... musi pokochać Was obie. Dopiero wtedy dostąpi przywileju sypiania z Tobą. Do tego czasu niech u Ciebie "pracuje" na okres próbny licząć na Twój uśmiech, czas, pocałunek i ... tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
napisze Ci co mysli o tym facet
![]() Musisz byc przede wszystkim szczera... i byc soba... nie grac przed nim.. nie robic typowych fochow..ani tez go nie sprawdzac "czy mu zalezy" po prostu rob swoje..badz smiala my faceci to lubimy (nie w sensie ze szybko do lozka), badz pewna siebie, czesto sie odzywaj do niego...zaskakuj go..spraw aby o Tobie myslal...nie odwolywac spotkan godzine przed spotkaniem nawet jakby ci ogromy pryszcz wyskoczyl na czole...jesli chcesz sie spotkac to mu mowisz.. musisz tez miec inicjatywe czasami w porponowaniu spotkan, dotyku, seksie itp... jesli bedziesz duzo wkladac do zwiazku to facet wtedy mysli "kurcze zalezy jej, ja sie zakochuje"...nie badz chlodna nie rob dystansu tez... aha no i wiarygodnia przede wszystkim ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2010-12-20 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Bądź sobą po prostu, bo chyba zalezy ci na tym żeby pokochał cię taką jaka jesteś. Nie radzę stosować żadnych gierek i sztuczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Staraj się go trzymać na lekki dystans, żeby nie dostał wszystkiego na tacy. Podobno co zakazane bardziej kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.