|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
szukam szukam! ZAJRZYJ! ODDAM WIELE!Hej, obecnie poszukuje rzeczy wymienionych niżej. Jeśli macie coś z tej listy dajcie znać - być może poza wątkiem mam coś, czego Wy szukacie ![]() ![]() KOSMETYKI
kosmetyki: MAC, NARS, BENEFIT, SMASHBOX Dobry, apteczny krem nwilżający do twarzy (SVR, IWOSTIN, BIODERMA, BIOTHERM itp) masła do ciała The Body Shop KOSMETYKI LUSH (szampony w kostkach, peelingi i inne) Bioderma h20 płyn micelarny Bioderma seria sebium, micel i krem zwężający pory Smashbox, NARS - róże i bronzery ciemny róż do policzków wpadający w fiolet Lakiery Opi, China Glaze pędzel do różu skośny / pędzle Mastro, MAC, Kozłowski Nivea Good Bye Cellulite suplementy diety na cellulit paletka cieni do brwi, może być Essence zapachy: Diesel fuel for life unlimited (brązowy) Perfumy Diamonds Armani Perfumy Gucci Envy me Perfumy Versace Glam Couture PErfumy Hugo boss femme Perfumy Versace Verense Beyonce Heat J.del Pozo Duende książki: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet - Larsson + seria Millenium Marina Carlos - Ruiz Zafon Fałszywy trop - Henning Mankell PACHNIDŁO -Patrick Suskind GORĄCZKA W HAWANIE - Padura Leonardo ALEJA SAMOBÓJCÓW - Krajewski Jeżdżąc po cytrynach - Stewart Chris MĘSKIE GRY - Aleksandra Marinina Young ha Kim - Mogę odejść gdy zechcę Winnica w Toskanii - Ferenc Mate Nie oglądaj sie za siebie - Karin Fossum ‘Mam łóżko z racuchów’ – J. Moriarty Obfite piersi, pełne biodra -Mo Yan Gra anioła’ – C. R. Zafón ‘Nagie Kości’ – K. Reichs ‘Ukradziony sen’ – A. Marinina ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-03-06 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.