|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
upławy a lek na rozrzedzenie krwi
witam
to moj pierwszy watek. pisze, poniewaz mam pewne watpliwosci. wczoraj dostalam takich brazowych uplawow z mala domieszka krwi. jestem mniej wiecej w polowie cyklu i podjerzewam, ze moze to byc plamienie okoloowulacyjne, jednak nigdy nic takiego u mnie nie wystepowalo. poza tym, oprocz ledwo wyczuwalnego chwilowego bolu w lewym jajniku zadnych objawow nie ma. jak myslicie, czy to, ze pojawily sie u mnie uplawy moze miec zwiazek z tym, ze przez okolo miesiac zazywalam leki na rozrzedzenie krwi lub stresuje sie pewna sytuacja? mial ktos podobnie? oczywiscie do lekarza sie wybieram, pod koniec tego tygodnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: upławy a lek na rozrzedzenie krwi
biorac tabletki nie masz owulacji.jak dlugo bierzesz tabletki i co to za tabletki bralas na ta krew?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tabletek anty jeszcze nie biore=) mialam zaczac w tym miesiacu, do okresu pozostalo 13 dni, stad moje przypuszczenia nt. plamienia okoloowulacyjnego. bralam zastrzyki fraxiparine. niby lekarz, ktory mi je przepisywal nic nie wspominal o jakichkolwiek skutkch ubocznych, ale w ulotce wyczytalam, ze moga pojawic sie krwawienia. lek przestalam brac ponad tydzien temu, dlatego zastanawiam sie, czy po takim czasie moglo to miec wplyw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam często takie objawy i nikt mi na to nie może poradzić;/ jednak ja mam podejrzenie endometriozy więc u Ciebie mozliwe,że lekarstwa miał jakiś wpływ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie mam pojecia, mialam nadzieje, ze dzis mi to minie bo w nocy nie bylo sladu, ale niestety. nie trwa to dlugo, bo 3 dni ale nie daje mi spokoju od czego to moze byc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.