![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Teraz ja! teraz ja!!! ;)
Jak wszystkie to wszystkie
![]()
When I sin, I sin for sure Edytowane przez alraune Czas edycji: 2005-11-06 o 13:34 Powód: niestety musze narazie pousuwac fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Teraz ja! teraz ja!!! ;)
Aha dodam tylko, że wbrew pozorom nie mam tak asymetrycznych brwi - jakoś nie mogę się powstrzymać od krzywienia twarzy przy robieniu sobie samej zdjęć
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Alarune, chyba niewiele Ci pomogę, jeśli stwierdzę, że masz piękne, symetryczne, duże usta i fantastyczny kolor oczu
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() bardzo podoba mi sie makijaz twoich oczu fajnie gra z kolorem włosów!!!!!! aha mysle ze jakiś róz na policzki i makijaż idealny jak dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
śliczna jesteś taki diabełek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ładny ten twój makijażyk.Tylko mogłabyś mocniej pomalować rzęski tak żeby były bardiej widoczne.Te na dole chyba wcale nie są pomalowane?Acha i jeszcze jedno ładny kolorek masz na włoskach co to za cudo?Zdradzisz mi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajnie tak wyglądasz, przychylam się tylko do propozycji mocniejszego podkreslenia rzęs i może jakiegoś różu na policzki(ale dosłownie muśnięcie), a ogólnie super
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wedlug mnie twoja grzywka jest za krotka.....lepiej byloby ci w dluzszej....tak do lini brwi...ale to tylko moje zdanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj też uwazam ze mogłabyś miec grzyweczke troszke dł€ższą i ze bardziej pomalowane rzęsy ale oglnie makijazyk mi sie podoba taki orginalny. masz ładne usta pełne moze jakis błyszczyk by się przydał ? w takim jasniutenkim połyskiem z rózem no nie wiem kazdy lubi co innego pozdrowionka i buziaczki przesyłam ja monna @
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładny makijaż oczka - fajny eksperyment z tą czerwoną kredką - faktycznie to dobry pomysł - pasuje do Ciebie, ale ja bym troszkę więcej kolorku dała na usta i na pewno nie taki lodowaty zimny, ale do ciepłej dziewczyny jakaś cieplejsza pomadka czy błyszczyk
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Oki - dzięki za rady i w ogóle to juz jestem buraczkowa z powodu tych komplementów - co prawda dobrze, że dziś się nie zdążyłam przychylić do pomysłu z tuszowaniem dolnych rzes bo bym wyglądała jak księżniczka-ksero - najpierw deszcz a później bliskie spotkanie 3 stopnia z kontrolą biletów
![]() A co koloru błyszczyka to wina aparatu - juz i tak próbowałam wyregulować balans bieli i cały czas wszystko i tak mam jakiś taki błekitny, albo rózowy poblask grrr - błyszczyk jest w odcieniu takiego morelowego beżu, czego zupełnie nie widać... Grzywkę narazie zapuszczam - ale generalnie raczej spotykam się z opiniami, że powinna być krótsza, bo mam małą twarz i jak miałam taką do brwi to mnie całą zasłaniało ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
[b] Sliczny makijaz oka!
![]() ![]() A moze by tak dodac troszke kolorku ustom? na przyklad kolorek morelowy, naturalny, polecam blyszczyki EVELINE supernaturalne.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ladnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
No to wrzucam - nie jestem zadowolona z jakości zdjęć bo w sztucznym oświetleniu gasną kolory. Oczywiście włosy mi wędrują po twarzy
![]()
When I sin, I sin for sure Edytowane przez alraune Czas edycji: 2005-11-06 o 13:37 Powód: niestety musze narazie pousuwac fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
[b] OH YEAH!!! Tak, tak - to jest wlasnie to!
![]() P R Z E S L I C Z N I E !!!!!! Wygladasz promiennie, przepieknie. Takie usteczka super giter.
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
[b] OH YEAH!!! Tak, tak - to jest wlasnie to!
![]() P R Z E S L I C Z N I E !!!!!! Wygladasz promiennie, przepieknie. Takie usteczka super giter.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Świetnie!
Piękny, delikatny, bardzo staranny makijaż i ślicznie podkreślone usta ![]()
![]() |
#18 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
alraune-podobają mi się strasznie oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Tym razem brąz i zieleń - makijaż cokolwiek "grzeszny" - bo a0 mam zielone (a w każdym razie zielonkawe) oczy, no i oczka też są niezawielkie, a użyłam ciemnej (acz brązowej) kredki.
Generalnie są 2 wersje - tzn. na początku było troche za mało zielonego na powiece - na późniejszych zdjęciach juz poprawiłam 9tzn. na twwarzy a nie na zdjęciach). Ot - taki cieplutki niezobowiązujący makijażyk...
When I sin, I sin for sure Edytowane przez alraune Czas edycji: 2005-11-06 o 13:38 Powód: niestety musze narazie pousuwac fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
i next.
When I sin, I sin for sure Edytowane przez alraune Czas edycji: 2005-11-06 o 13:38 Powód: niestety musze narazie pousuwac fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
bardzo ładny i ciekawy makijaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
WOW! Alarune - wyglądasz pięknie i tajemniczo. I te kolczyki
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
WITAJ
WYGLADASZ ŁADNIUTKO. MOIM ZDANIEM ŁADNIEJ BY BYŁO W DŁUGIEJ GRZYWCE;-) ALE JAK WIADOMO NIE ZAWSZE CHODZI O TO ŻEBY BYŁO ŁADNIEJ- CZASAMI MA SIE OCHOTE NA ZMIANE I NIE POWSTRZYMUJE JEJ FAKT ZE PRZED NIA WYGLADAŁO SIE CIUT LEPIEJ;-) tak też jest fajnie i oryginalnie;-) Co do miakijażyku to ten z różem jakoś najmniej mi sie podoba- jakoś nie do końca mi harmonizuje z kolorytem Twojej cery;-) Ale jak widze to jest uzależnione też od światła- bo na zdjeciach ponizej rózowy makijaz wyglada bardzo dobrze;-) Co do czerwonej kredki mozesz ja tez zestawiac z intensywna zielenią czy granatem;-) Pomarańcz mógłby też fajnie wygladać (tak za zasadzie kontrastu ![]() Mogłabyś mocniej podkreślać oczy tzn oprócz kolorku dodać też nieco grafitu, brazu lub czerni. zazkcentuj górną linie brwi ryzujac przy nich kreske , a takze podkreśl dolna powieke ( nie cała ale tak do 1/3 lub 1/2 jej długosci;-) Mozesz też mocniej podkreslac kości policzkowe;-) Generalnie wszystko jest ok ![]() Piodsyłam kilka inspiracji sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
bardzo ładny, naturalny i delikatny makijaż na co dzień
![]() ![]() a zdradź mi jeszcze tajemnicę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Grzywka rośnie
![]() ![]() ![]() ![]() A co do inspiracji - to korci mnie ten "błyszczykowy" w ciepłych odcieniach różu - cosik pewno wychachmęcę w najblższym czasie - strzeżcie się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Tusz tusz - strasznie go lubię (ładnie oddziela i nie wygina mi moich rachitycznych rzęsek) - niejakiej firmy Rubens za całe 5 zł.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Aha - tak trochę z innej beczki - zamierzam sobie zafundować farbę do włosów Brillance - no i moje zdecydowanie mnie zabiło, bo po 30 minutach spędzonych w Rossmanie nadal nie wiedzialam, który odcień wybrać.... Jakbyście mogły mnie jakoś ustawić, to byłabym niezmiernie wdzięczna
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
jej.. no to będę pewnie przemierzać drogerie w poszukiwaniu takiego tuszu Rubensowskiego
![]() ![]() heh a co do kolorku..hmm ja jak mam wybierać to też stoję, kucam, klękam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Tusz dostałam w sklepie pod tytułem - Wszystko za 4,5 zł - gdy po poszukiwaniu przez kilka godzin jakiegokolwiek zielonego tuszydła juz się poddałam (zawsze tak mam jak czegoś szukam)
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Zmieniłam kolor włosów, więc stwierdziłam, że trza pójść też w nowym kierunku i nieco przerobiłam się na zimę (żeby nie było - kolor włosów jest w sumie neutralny- czarna czerwień, ma zarówno zimne fioletowawe refleksy jak i czerwonawo-rdzawe), no i jest lalka w amarantach.
Niestety sprawdziła sie zasada "jakość nie ilość" przy robieniu zdjęć, bo chyba nigdy nie natrzaskałam tylu za jednym razem i cały czas światło "zaburzało" makijaż - możliwe, że to jest też wina mocno perłowych cieni Inglota i błyszczyka, najpierw słońce było bardzo ostre, a później juz zrobiło się szaro - co widać po kilku zdjęciach - ale mam nadzieję, że cosik zobaczycie...
When I sin, I sin for sure Edytowane przez alraune Czas edycji: 2005-11-06 o 13:39 Powód: niestety musze narazie pousuwac fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.