|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pomocy oczekuje natychmiast!
Witam, biore tabletki jakies 6 miesiecy.. zawsze o 9.00 i wczoraj zapomniałam wziaźć tabletki. był to 3 tydzien brania tabletek w niedziele konczy mi sie opakowanie.. co teraz mam zrobić czy dzisiaj o 9:30 mam wziaźć dwie tabletki jak pisze na opakowaniu novynette? czy teraz wziaźć? wiem tylko tyle,ze nie zrobie na pewno przerwy miedzy nastepnym opakowaniem. prosze o szybą odpowiedź!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy oczekuje natychmiast!
na wstępie, to może tytuł wątku jest trochę chamski.
ale z zasady należy kontynuować opakowanie, zrób tak jak piszą w ulotce /w zależności od godzin, które minęły zazwyczaj jednak pomija się opuszczoną tabletkę, ale zrób tak jak piszą w ulotce). w tym czasie nie będziesz należycie zabezpieczona, aż do rozpoczęcia następnego opakowania tabletek. ale skoro to 3 tydzień brania tabletek, to zaraz będziesz miała 7-dniową przerwę, więc ten tydzień przeżyjesz. ![]() po prostu nie jesteś zabezpieczona przez to, że zapomniałaś tabletki i nic się więcej nie dzieje. no chyba, że wczoraj uprawiałaś seks, to jest problem, ale w 3 tyg. i tak mniejszy, niż na początku. więc luz. edit: jak to nie będziesz robić przerwy między następnym opakowaniem? żeby nie mieć okresu? nic z tego już nie rozumiem. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-12-21 o 07:45 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
po pierwsze wziąć nie wziąźć
po drugie czytać ulotki. bierzesz tę, którą pominęłaś tę którą masz dziś wziąć i bierzesz dalej kolejne opakowanie po za tym takich wątków jest na pęczki wystarczy poszukać |
|
|
|
|
#4 |
|
.
|
zrob tak, jak jest w ulotce
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ztez je kiedys jadłam, i zapomniałam o 2-ch... i wziełam 3 naraz,fakt czułam sie źle tnz nudności ale lekarz powiedział ze nic sie nie stało,tak pisalo na opakowaniu.
A trzeba bylo wziac od razu rano te o której zapomniałas, ja bym ja wzięła nawet teraz po co czekac do wieczora i brac dwie naraz. no chyba ze to bylo rano o 9?? w takim wypadku rób tak jak pisze na ulotce, dwie naraz łyknij a o co chodzi z tą przerwą? normalnie robisz przerwę w terminie! no chyba ze chcesz to zrób ja teraz, czyli odstaw i nic juz nie łykaj,poczekaj na okres,czyli ze jak ostatnia brałas w niedziee tak? to przesuniesz sobie okres o tydzien i po sprawie, Edytowane przez kubek29111 Czas edycji: 2010-12-21 o 09:22 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Po takim tytule, aż chce się wejść i pomóc.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
wszystko jest napisane na ulotce!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, trochę grzeczności bo temat wręcz odrzuca, nikt nie jest w poczuciu obowiązku aby Tobie pomóc, a jeśli myślałaś, że wręcz zmuszający tytuł pomoże w uzyskaniu czegokolwiek, to wręcz przeciwnie bo ludzie nie lubią być zmuszani (żadna nowość, nie?).
Co do tematu to skoro mówisz, że tak a nie inaczej pisze na ulotce to powinnaś postępować zgodnie z nią, po to jest dodawana do tabletek żeby w razie jakiegoś problemu móc z niej skorzystać.. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ulotkę przeczytać NATYCHMIAST!
myślenia oczekuję!
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Bardzo to aroganckie, że oczekujesz natychmiast. Nie udzielę...natychmiast...B o tak!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Skocz do - Ulotka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...