|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomózcie :P
.
Edytowane przez Monicczka Czas edycji: 2006-08-29 o 09:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pomózcie :P
Ja osobiscie nie ubralabym sie w ten sposob,ale to juz kwestia gustu
Pamietam, ze sama nigdy na rozpoczecie roku nie ubieralam sie typowo na galowo. Mysle jednak, ze ta bluzeczka z nadrukiem moze sie troszke gryzc ze spodniczka rowniez z jakims akcentem. Fajnie by bylo gdyby ta spodniczka byla gladka. No i te trampki nie wiem czy pasuja do tego zestawu, ale napisalas, ze jestes na codzien oryginalna, wiec mysle,ze mozesz zaryzykowac. Szkoda,ze nie zalaczylas fotek, zawsze to by byla jakies ulatwienie do wydania opinii
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
opisz dokladniej co to za ciuszki
jaki rekawek ma bluzka, jaki to rodzaj materialu, jaki kroj, czy to bluzka koszulowa, czy zwykly t-shirt z krotkim rekawkiem, itp... ze spodnica to samo. jakiego koloru sa trampki?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze takie zestawienie jak na dolaczonych przeze mnie fotkach byloby super
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
oj cynamonka:P mi sie takie starsznie podobaja, ale niestety :P moje nogi sa a grube, b. nie nadaja sie do pokazywania zabardzo.
po 2. mam obsesje na punkcie ramion ze grube itd :P |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
wiec rob fotki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Monicczka ja nie zmniejszalam swoich zdjec, poprostu zalaczylam takie jakie mialam na komie, chociaz rozmiar jest dosyc spory, ale ja jestem tu nowa, wiec sie nie znam na tym
moze akurat mi sie udalo
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
to XXX mi się źle kojarzy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
hehehe no to mamy ciezki orzech do zgyzienia;-) ja mysle,ze spodniczke moglabys miec troche dluzsza, taka do polowy lydek,a co do bluzeczki to mysle,ze taki kroj nie powinnien Ci przeszkadzac, nawet jesli uwazasz,ze Twoje ramiona nie sa szczuplutkie. Mam kuzynke, ktora nie nalezy do najszczuplejszych,a wyglada w takiej bluzeczce rewelacyjnie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety nie zmniejsze, bo nie mam odpowiedniego programu:/
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jak masz zdjęcie otworzone to naciśnij Print- niedaleko pauzy- później otwórz painta i naciśnij wklej wytnij i zmniejsz jak chcesz póżniej to pomniej kopiuj włacz innego painta i wklej zapisz jako jp- coś tam na dole musisz rozwinąć i wyślij
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
ja tak robie bo inaczej nie umiem trochę zachodu ale może się uda
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
a jak nie możezsz to wyślij marysia.o@interia.pl może mi się uda
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
yyy nie musisz od razu wskakiwac z trampek w szpilki
sa przeciez jeszcze balerinki :Pproponuje taki zestawik, a jak bedzie cieplo zwykla, biala bluzeczke: aha - spodniczka czarna
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
patrz góra
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
wysłałaś na maila?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
z ciuchów ktore dopuszczam na zakonczenie to mam jeszcze dwie bluzki koszulowe, białe, jedna w kolorowe drobne i rzadkie paseczki z guzikami prostkatnymi małymi z masy perłowej, druga biała z nadrukiem kiwatowym przy kolnierzu i z tyłu i na rekawku. taki nieregularny ten nadruk. w niedziele wyjedzam ale napewno odnowię ten watek i pozałączam wszytkie ciuchy ktore mam i cos mi pomozecie wybrac
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
tylko bluzki koszulowe srednio pasuja do spodnicy tego typu :P majko nie przestrasz sie ze ta spodnica taka szeroka biodra tez mam szerokie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
I to twoje ciuszki może się uda
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
oo jakie małe :P i co ....?
kurcze jak chce sobie kupic dluga spodnice to potem mysle ze nie mam do niej butów.. jakie buty pasuja do długiej spodnicy?? takie szerokiej hippie? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze koszula to rewelacyjny pomysl! Ale nadaje sie ona do zalozenia raczej w chlodny dzien.Ja bym wybrala ta w paseczki! tak na marginesie to uwielbiam koszule
I do tej Twojej wybralabym jakies klasyczne spodnie czarne lub biale, mimo, ze sama ubralabym ciemne jeansy ale skoro to Twoje pierwsze rozpoczecie roku w Tej szkole to lepiej nie szalec i dodatkowo cos na szyje zalozylabym, np. koraliki lub lancuszek
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
koraliki to mój zywioł
![]() hmm no w sumie moze koszula + bardzo szerokie szwedy sztruksy czarne + czarne perełki + czarne balerinki (posiadam, na malutkim obcasie, płakie i proste) |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Ze zdjecia wynika (moim zdaniem) ze ta bluzeczka nie pasuje do tej spodniczki. Do takiej spodnicy pasowalaby gladka bluzka. A z kolei ta bluzeczke zalozylabym do jeansow
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
a może koszula + spódnica + balerinki?
![]() mysle, ze w pierwszym dniu nie szalej za bardzo... pozniej bedziesz mogla pokazac swoje oblicze
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
gładka, czarna? koszulowa rozpinana z rekawkiej na 3/4? czarna na długi rekaw (rozszerzany tzw. hipiska?)
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
l
Edytowane przez Monicczka Czas edycji: 2006-08-29 o 09:18 |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mysle,ze takie zestawienie jak najbardziej pasuje Dobrze,ze koszula jest jasna to przynajmniej nie bedziesz wygladac za ciemno. Balerinki jak najbardziej zalozJa osobiscie tez lubie bardzo balerinki, ale niestety jeszcze nie zakupilam sobie zadnych,nie moge znalezc odpowiednich
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Moniko, domyslam sie ze chcesz byc oryginalna, jak wszystkie nastoletnie dziewczyny, ale okazja zobowiazuje. Sama jestem nauczycielka i wolalabym widziec uczennice ubrane na poziomie, a nie tak, jak na zabawe. Przede wszystkim: powinnas zalozyc bluzke zakrywajaca ramiona (nie musi byc dlugi rekaw, ale tez nie top!) Tramki nadaja sie na piesze wycieczki, naprawde pomysl o eleganckich butach (jak napisano to wyzej, moga byc balerinki) Nie musisz ubierac sie w czern ani biel, jest wiele kolorow ktore mozes zalozyc: braz, ciemna zielen, ciemny niebieski, wisniowy, szary..
I jescze jedno: na co dzien mozes ubierac sie swobodnie, ale sa pewne okazje, gdy stroj swiadczy o Tobie. Jedna z takich okazji jest rozpoczecie roku. Wszyscy beda mieli na was baczenie, a pierwsze wrazenie jest bardzo wazne. Nie zepsuj go. |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
yhm dobrze p. Apolonio
![]() nie wiem czy chce byc oryginalna. Poprostu taka jestem. Rzadko zdarza mi sie cos kupic za pierwszym razem, zazwyczaj nałaze siejak głupia az znajde taka rzecz ktorajest w moim stylu, zgodna z tym co mysle itd. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
myslalam o zwyklej, bialej koszuli do tej spodniczki... hmm. nawet zwykly, bialy, przylegajacy do ciala t-shirt wygladalby i oryginalnie i elegancko.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

Pamietam, ze sama nigdy na rozpoczecie roku nie ubieralam sie typowo na galowo. Mysle jednak, ze ta bluzeczka z nadrukiem moze sie troszke gryzc ze spodniczka rowniez z jakims akcentem. Fajnie by bylo gdyby ta spodniczka byla gladka. No i te trampki nie wiem czy pasuja do tego zestawu, ale napisalas, ze jestes na codzien oryginalna, wiec mysle,ze mozesz zaryzykowac. Szkoda,ze nie zalaczylas fotek, zawsze to by byla jakies ulatwienie do wydania opinii