|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sama do klubu
Co sądzicie o wybraniu się samej do klubu, bez znajomych? Może któraś kiedyś się zdecydowała na coś takiego i podzieli się wrażeniami?
Naszła mnie refleksja po weekendzie spędzonym ze znajomymi. Jestem typem osoby, która na imprezach i tak się zawsze odłącza od swojej grupki, zawsze poznaję nowych ludzi, lubię bawić się sama i dać się ponieść (w tym pozytywnym sensie, nie chodzi mi o jakieś ekscesy) ![]() ![]() Mam wrażenie, że w moim przypadku taka wyprawa w pojedynkę miałaby swoje plusy, z drugiej strony, mam pewne opory, już widzę jak moi znajomi mówią,że zwariowałam ![]() Sama nie wiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sama do klubu
Cytat:
![]() Moja przyjaciółka czasem zostawała sama w klubie (jak ja musiałam już wyjść) i z tego co wiem, to świetnie się bawiła. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama do klubu bym się nie wybrała. Na początku studiów poszłam 2 razy. Pierwszy raz było dziwnie, wszyscy byli w grupach, wyszłam po kwadransie. Drugi poznałam jakiegoś typa, który nie chciał się odczepić. Ale ze mnie to ogólnie nie bardzo typ klubowy, więc w twoim przypadku może być lepiej jeśli znasz i lubisz tę kulturę. Znam chłopaków chodzących samemu do klubów, więc dlatego kobieta miałaby tego nie robić. Dużo też zależy od klubu, w jakim stopniu ludzie siedzą w grupach, w jakim tańczą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skoro nawet idąc ze znajomymi, odłączasz się od grupy i bawisz się sama, to nie rozumiem, w czym problem. Gorzej, gdyby pytanie zostało postawione w sytuacji, kiedy nie miałabyś żadnych znajomych i wyjście w pojedynkę do klubu było jedynym możliwym rozwiązaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu nie rozumiem, w czym problem, który posunął autorkę aż do założenia wątku. Uważam, że skoro nawet idąc z przyjaciółmi odłącza się od nich i bawi się osobno, bo lubi tańczyć, a znajomi preferują siedzenie przy barze, to równie dobrze może iść sama na imprezę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Większość moich koleżanek jest nieklubowa. Jak bylam singlem to chodziłam czesto sama
![]() Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi może o to, że wchodzi się do klubu razem, na początku jest się razem, dopiero potem się człowiek odłącza. A tak to od początku sam i może być dziwnie. Też miałam takie myśli, by iść samej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Takie myśli? To to nie jest normalne, że jak chce się iść samemu, to się idzie i tyle? W czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja praktycznie zawsze chodziłam sama do klubu. Czasem było mi nieswojo jak wchodzilam próbowałam dołączyć się do jakiejś grupki. Na imprezie jak poznawalam jakiegoś typa zawsze mówiłam że jestem z bratem. No i trochę dziwnie wracać samej, tzn. Wyjść z klubu dotrzeć do auta i jechać. Ale są tez tego plusy.
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.