|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy. Co kupić siostrzenicy??
Witam
Mam wielki problem z kupieniem prezentu dla siostrzenicy ![]() ![]() Nie dokładnie wiem co ona lubi, czym się interesuje. Na razie zakupiłam srebrne kolczyki koła oraz kolczyki kostki, sądzę że to za mało i nie wiem co dokupić. Dodaje że wszelkie płyty DVD i CD odpadają a także książki ![]() Proszę o szybka odpowiedź, ponieważ już jutro muszę kupić ten podarunek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy. Co kupić siostrzenicy??
moze jakies perfumy dla nastolatek? Ostatnio moja kumpela kupowała dla siostry, za okolo 40zł. Nie pamietam z jakiej firmy, ale bardzo mi się podobał zapach wanilii i delikatnej truskawki oraz liczi. To była specjalna kolkecja dla nastolatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Może jakieś słodkie perfumy? jest dużo fajnych w kolorowych flakonikach w drogeriach, albo jakąś fajną torebke, siostra mojego narzeczonego uwielbia snopiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
aha i ona lubi też bardzo kolczyki wybrałą sobie sama na prezent takie słodkie w sklepie z biżuteria w cenrum handlowym, są metalowe i przedstawiają np lizaki. Można kupić też w wielu sklepach internetowych wybór jest duży. Może pomyślisz np o jakiś radosnych, fikuśnych motywach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.