Dziewczyna...no własnie kogo? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 22:44   #1
anaakonda25
Przyczajenie

Dziewczyna...no własnie kogo?

Na wstepie zaznacze tylko, ze to nie jest zaden trolling.
Wyjechalam na studia do duzego miasta i jak to w zyciu bywa w jakims klubie poznalam fajnego chlopaka. Przegadalismy pol nocy, naprawde zastanawialam sie skad tacy mili goscie sie biora. I zauroczylam się. Głosem, blaskiem oczu, tym co do mnie mowil...
No i zaaranzowalismy spotkanie, skoro wpadlismy niby sobie w oko. Jejku jak ja sie cieszylam na mysl o spotkaniu. I czar prysł w dzien spotkania...
Nagle zmienil sie o 180stopni. Pisał zdawkowo, dziwil sie ze utrzymuje z nim kontakt, ze jest wielu lepszych facetow. Nie dawalam za wygrana, bo to jego chcialam...No i w koncu napisal, ze nalezy do swiata podziemi, gdzie strzelanki, bojki itp to norma. I że myslal z poczatku ze jestem zwykla latwa dziewczyna, ale ze gdy zrozumial, ze ma do czynienia z normalna osoba, to stwierdzil ze nie chce mnie skrzywdzic i woli bym znikla z jego zycia. I juz nie daje znaku zycia...Nie odpisuje...
Moze to glupio zabrzmi, ale jestem straszni "kochliwa" czyli jak sobie kogos wpoje to bede zastanawiac sie dlugo , czemu ktos mi taka krzywde robi...Nie zapomne ot tak, wogole zyc mi sie odechciewa, bo tak mnie to boli. Oczywiscie tutaj napisalam najwazniejsze rzeczy tylko...
Tylko ja sie pytam, czemu nie mozemy sprobowac? Czy takie swiaty nie moga sie przenikac? Czy nie ma takich par?
anaakonda25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 20:19   #2
mpt
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyna...no własnie kogo?

Cytat:
Napisane przez anaakonda25 Pokaż wiadomość
Wyjechalam na studia do duzego miasta i jak to w zyciu bywa w jakims klubie poznalam fajnego chlopaka. Przegadalismy pol nocy, naprawde zastanawialam sie skad tacy mili goscie sie biora. I zauroczylam się. Głosem, blaskiem oczu, tym co do mnie mowil...
No i zaaranzowalismy spotkanie, skoro wpadlismy niby sobie w oko. Jejku jak ja sie cieszylam na mysl o spotkaniu. I czar prysł w dzien spotkania...
Nagle zmienil sie o 180stopni. Pisał zdawkowo, dziwil sie ze utrzymuje z nim kontakt, ze jest wielu lepszych facetow. Nie dawalam za wygrana, bo to jego chcialam...No i w koncu napisal, ze nalezy do swiata podziemi, gdzie strzelanki, bojki itp to norma. I że myslal z poczatku ze jestem zwykla latwa dziewczyna, ale ze gdy zrozumial, ze ma do czynienia z normalna osoba, to stwierdzil ze nie chce mnie skrzywdzic i woli bym znikla z jego zycia. I juz nie daje znaku zycia...Nie odpisuje...
Moze to glupio zabrzmi, ale jestem straszni "kochliwa" czyli jak sobie kogos wpoje to bede zastanawiac sie dlugo , czemu ktos mi taka krzywde robi...Nie zapomne ot tak, wogole zyc mi sie odechciewa, bo tak mnie to boli. Oczywiscie tutaj napisalam najwazniejsze rzeczy tylko...
Tylko ja sie pytam, czemu nie mozemy sprobowac? Czy takie swiaty nie moga sie przenikac? Czy nie ma takich par?
Nie możecie, bo on nie chce. Chciał zaliczyć, uznał, że się nie nadasz i po zawodach. Ja bym mu na Twoim miejscu jeszcze podziękowała.
Stary 2013-02-01, 21:04   #3
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

właśnie, nie ubodło Cię, że wziął Cię za łatwą laskę, a jak się okazało, że tak łatwo Cię nie przeleci to zrezygnował? i Ciebie to boli?
dziwne.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 21:22   #4
egocentryczna
Zadomowienie

Koleś powiedział Ci wprost dlaczego nie chce z Tobą utrzymywać kontaktu, a Ty się smucisz?
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 23:13   #5
Lea_ny
Zakorzenienie

Pomyślałam podobnie jak pozostałe dziewczyny: okazało się, że nie dasz się zaciągnąć szybko do łóżka, przez co kontakt z Tobą przestał być potrzebny temu facetowi do szczęścia - więc sprzedał Ci standardową wymówkę pt: "to nie Twoja wina, tylko moja, a ja nie chcę Cię krzywdzić"

Cytat:
Pewnie mogą... ale zastanów się (zakładając, że chłopak powiedział Ci prawdę): serio chciałabyś mieć faceta, który jest przestępcą? To takie fajne zastanawiać się czy przypadkiem dzisiaj nikogo nie pobił, nie zabił lub czy ktoś jemu łba nie odstrzelił?
Stary 2013-02-01, 23:32   #6
Precious things
Rozeznanie

Ja jakoś nie wierzę w jego szlachetny uczynek. Myślę, że gdybyś mu się naprawdę podobała to by nie farmazonił o gangsta świecie, tylko normalnie zaczął się z Tobą spotykać. A reszta by wyszła w praniu i pozwoliłby Ci samej podjąć decyzję czy chcesz z nim być czy nie. Tymczasem on rezygnuje, bo ,, wasze światy się nie przenikają " . Widocznie coś słabo mu zależy.
Ale tekst na spławienie ciekawy i oryginalny - jeśli już szukamy pozytywów.

Precious things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 23:52   #7
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
No i w koncu napisal, ze nalezy do swiata podziemi, gdzie strzelanki, bojki itp to norma.
moje pierwsze skojarzenie to Bolec z filmu "chłopaki nie płaczą"

też uważam, że Cię spławił.

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 09:50   #8
bleuclair
Zakorzenienie

A tak w ogóle to dlaczego zakładasz dwa identyczne wątki tylko pod innym tytułem??
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 10:02   #9
_ema_
Zakorzenienie

haha, mężczyźni to nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać w wymyślaniu powodów do ulotnienia się
Różne już słyszałam, a to chorował śmiertelnie i jej obciążać nie chciał, a to życie mu się sypało i rok znaku nie dawał bo miał straszne problemy osobiste i nie chciał o tym rozmawiać, no różne cuda. Ale 'jestę gangsterę, nie możemy być razem' jeszcze nie grali

Kochana, nie dałaś się przelecieć, więc nie jesteś już potrzebna. A pan widocznie nie lubi palić za sobą mostów to sprzedał Ci bajeczkę zamiast po prostu Cie olać.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 10:23   #10
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
A moje Barney Stinson(if you know what I mean)
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 11:16   #11
Tysia144
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dlaczego zakładasz dwa identyczne wątki tylko pod innym tytułem??

o to samo chcialam właśnie zapytać: )
Stary 2013-02-02, 11:44   #12
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
haha, mężczyźni to nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać w wymyślaniu powodów do ulotnienia się
Mam też inną teorię.

Mniejsza o te głupie powody, które wymyślają. Prawda jest taka, że na niektóre laski to działa w stylu 'ale jak to?! on mnie odrzucił? Ja mu pokażę swoje wdzięki, ja go jeszcze oczaruję'. Ewentualnie 'taki biedny zraniony przez eks misio, ja mu pokarzę, że nie wszystkie dziewczyny są podłe'.

Efekt? Laska sama zaczyna uganiać się za facetem, cackać z nim, pchać do łóżka. Żeby udowodnić sobie, jaka to jest cudowna, że facet sie jej nie oprze- a kto tak na prawdę na tym zyska? On.

Może ci faceci nie są tacy głupi, jak by się na pierwszy rzut oka wydawało. Z tego, co zauważyłam, takie teksty faktycznie działają na kobiety. Wystarczy spojrzeć na autorkę, piękny przykład.

Facet odrzucił ją, bo nie jest łatwa, a ta zamiast obrzucić gnoja wyzwiskami, być dumna z siebie, że sie nie dała, to się wielce zakochała i kombinuje, jakby tu go do siebie zachęcić. Najlepiej wskoczyć mu do łóżka, pokazać, że nie jesteś taka niedostępna, za jaką cię miał
Niby banalny tekst, wymówka faceta- ale dziewczyna łyknęła haczyk.
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2013-02-02 o 11:50
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 11:47   #13
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Przecież to jest proste, facet szukał panienki na jedną noc, a skoro Ty nie dałaś mu tego czego chciał musiał Cię jakoś spławić.
Swoją drogą 'dobry' pretekst.
Gdyby mu zależało, to spotykałabyś się z nim bez względu na to czym się zajmuje, a tak masz jasną sytuację.
Stary 2013-02-02, 12:05   #14
mary_poppins
sissy that walk

Niezależnie od tego czy powiedział prawdę czy nie, to nie ma co suszyć sobie głowy o takiego faceta. Jeśli kłamał, to już jest prawidłowość - chciał przelecieć, okazało się że laska chce czegoś więcej, no to niestety, zrobił odwrót. Jeśli nie kłamał - nie warto zawracać sobie głowy kimś, kto może w każdej chwili skończyć w rowie, kto nigdy nie będzie żył normalnie i zgodnie z prawem, kto jest prawdopodobnie zależny od "wyższych rangą" przestępców i nie uwolni się od tego choćby chciał, więc każda jego potencjalna ukochana jest zagrożona niebezpieczeństwem i narażona na życie w ciągłym strachu. Więc autorko, sama widzisz, że niezależnie od tego czy facet jest z Tobą szczery czy nie, powinnaś go sobie odpuścić.

Co do tego, że jesteś kochliwa - pozbądź się tego, serio. Wyjdzie Ci to na dobre.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 12:12   #15
vouvray
Zadomowienie

dziewczyno ogarnij się !!

Cytat:
Nie zapomne ot tak, wogole zyc mi sie odechciewa, bo tak mnie to boli.

Poznałaś gościa na jakiejś imprezie. Kiedy on myślał, jak Cię zaliczyć to Ty sobie z nim przyszłość planowałaś

Przecież to jest obca osoba dla Ciebie... Przykro mi to pisać, ale ta Twoja wrażliwość jest dla mnie nienormalna. Jeżeli Tobie żyć się odechciewa, bo pokrzyżowałaś plany ruchaczowi i się ewakuował to ja sobie nie wyobrażam, jak Ty sobie będziesz radziła z gorszymi rozczarowaniami.

Wydaje mi się, że za wszelką cenę chcesz mieć faceta, byle był. Trąci od Ciebie desperacją, koleś Ci mówi, że chciał Cię zaliczyć, a Ty się zastanawiasz, czy 'przenikanie światów' jest możliwe
Dramat po prostu...

Autorko, życzę Ci dużo wytrwałości, lepszego radzenia sobie z emocjami i dokonywania właściwych wyborów.
vouvray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 12:21   #16
dzustam
Zakorzenienie

Kurczę, jemu zachciało się szybkiego bzykanka w kiblu lub jego samochodzie, nie spełniłaś swojej roli, zaczęłaś sobie wyobrażać niestworzone rzeczy, to Cię facet pognał.

Do tego jasno dał znać, że nie jest zainteresowany.

No ale nie, miałaś przecież taką szansę wejścia do półświatka (czy tam podziemi ), mogłaś strzelać, plądrować, gwałcić, rabować...

Ogarnij się dziewczyno.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 12:40   #17
maryanna3
Zakorzenienie

W sumie śmieszny typ, też mi się skojarzył z Barneyem z HIMYM

jeśli on to powiedział w dokładnie takich słowach czyli coś w stylu: ej lala sory ale ja jestem z podziemia, mam w domu gnata i musze dostarczyc sto gram koki do piatku wiec lepiej jakbys ode mnie się ulotniła w trybie natychmiastowym bo jeszcze oberwiesz.....to wielki plus dla niego za oryginalność historii wymyślonej na cel spławienia.

A Ty, przepraszam bardzo, ale jesteś naiwna i chyba trochę zdesperowana. Nawet gdyby koleś nie zmyślał to i tak byś z nim chciała być, chyba się za dużo filmów naoglądalaś o ukochanych gangsterów. Mimo bójek i mimo tego, że już bardziej wprost się nie da oznajmić komuś żeby spadał i że miał Cię za łatwą. Dziewczyno zmień w sobie parę rzeczy bo to się będzie źle dla Ciebie kończyło.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 13:01   #18
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
"strzelaniny, pościgi, wojny gangów - to mój chleb powszedni" :P

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Może ci faceci nie są tacy głupi, jak by się na pierwszy rzut oka wydawało. Z tego, co zauważyłam, takie teksty faktycznie działają na kobiety. Wystarczy spojrzeć na autorkę, piękny przykład.

heheh, rozbawiło mnie to :P
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 13:15   #19
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
facet szukał dziewczyny na raz,zdobył czego chciał i finito,koniec,żegnaj.nie ty to będzie kolejna.

po takich słowach nawet nie chciałabym próbować

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-02-02 o 13:16
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 15:58   #20
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
heheh, rozbawiło mnie to :P
Może i zabawnie wyszło, ale jak widać sposób zadziałał- teraz laska sama chce wepchać się w jego ramiona. A taka niby niedostępna...
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2013-02-02 o 16:02
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 16:01   #21
booombelek
BAN stały

trzy wątki takie same, we wszystkich trzech piszemy to samo.
Autorko, podjęłaś już decyzję, czy dajesz sobie spokój czy nadal chcesz spróbować?
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości