![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka u Avanti. Trampki Converse, balerinki Atmosphere, eko skórka i wiele innych.
Moja mała wish lista
-spodnie baggy -czarna eko skórka S lub M -nike dunk lub capri, rozmiar 440 -krótkie retro sweterki -długie kardigany -torby Diverse i Adidas -ciepłej kurtki lub płaszcza na zimę -oldschoolowej bluzy adidas Za te rzeczy oddam wiele Szara bluzka, tunika Butik, rozmiar S, stan bdb, kilka razy założona Czarna bluzka, tunika Butik, rozmiar S, stan bdb, kilka razy miałam ją na sobie Trampki Converse, raz założone, stan idelany, rozmiar 40(długość wkładki 25,5 cm) Jedynie za eko skórkę lub za inne buty Biała tuba, tunika z kokardką, rozmiar S/M(ale ma na górze wszytą gumeczkę, więć będzie dobra na osoby, które noszą większy rozmiar), stan idalny, raz założona Szorty jeansowe, stan bdb, rozmiar 27 Czarne balerinki Atmosphere, stan db(są zgiętę w miejscu podeszwy), rozmiar 40 Edytowane przez Avanti Czas edycji: 2009-11-08 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka u Avanti. Trampki Converse, balerinki Atmosphere, eko skórka i wiele i
Oliwkowa bluza Moodo, stan bdb, rozmiar M(ale będzie dobra na kogoś noszącego S)
Świetna szara bluza Yupss! Rozmiar S, stan bdb-(w niektórych miejscach poodpadały cekniki) nie musze oddawać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka u Avanti. Trampki Converse, balerinki Atmosphere, eko skórka i wiele i
Beżowa eko skórka(kolor troche inny niż na zdjęciu), rozmiar z matki L(ale jest to S, nawet XS) najlepiej za inną ekoskórkę, ale można kusić czyms innym
Bluzka Butik, rozmiar M(będzie dobra także na S), stan idelny, kilka razy miałam na sobie Tunika w czaszki, rozmiar M(będzie dobra na S)m kilka razy założona, stan db Bluzka Reserved, rozmiar S, stan db |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czarne sneakers, rozmiar 40, stan bdb, kilka razy założone
Czerwone balerinki stan, db-, mają przetarcia koloru, rozmiar 40 Czarne balerinki w szpic, stan db+, rozmiar 30 Białe peep toe, rozmiar 39, stan db Edytowane przez Avanti Czas edycji: 2009-10-28 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bluzka w paski Diverse, rozmiar M, stan bdb-
Biały top impuls, rozmiar S Tuba Moodo, rozmiar S, stan bdb, kilka razy założona Wrzosowy kardigan(o wiele ładniej się prezentuje niż na zdjęciu), rozmiar M(będzie dobry też na S), stan bdb, jedynie za inny kardigan Fioletowy top Yupss!, rozmiar S, stan bdb, kilka razy założony Czapka Cropp Town, raz załozona, stan idelny Edytowane przez Avanti Czas edycji: 2009-10-28 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeansowe bermudy, rozmiar 29, raz założone(są za duże na mnie)
Piękna satynowa, czarna, ołówkowa spódniczka rozmiar 36, z tyłu piekny ogonek. Nie musze oddawać. Piekniejsza niż na zdjęciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Portfel My patch bear, stan db( w niektórych miejscach zmechacony)
Futerał na telefon Nici, stab idelany Edytowane przez Avanti Czas edycji: 2009-10-28 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Balsam Cynthia Rowley Avon, zużtye 1/4 zawartości
Perfum Exceed Ocean zużyte 1/4 zawartości Podkład w musice Basic, troszkę zużyte Lirene Body arabica, balsam brązująco-ujędrniający, jasna karnacja Mgiełka truskawkowa, została 1/3 zawartości Sensique Shiny eye shadow, kolor beige, raz użyty Essence no limits, czarny tusz, kilka razy użyty Edytowane przez Avanti Czas edycji: 2009-11-01 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za biała
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1256724525 i eko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Czarne balerinki Atmosphere, stan db(są zgiętę w miejscu podeszwy), rozmiar 40
czarne sneakers, rozmiar 40, stan bdb, kilka razy założone cos u mnie w watkach?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Balsam Cynthia Rowley Avon, zużtye 1/4 zawartości
Perfum Exceed Ocean zużyte 1/4 zawartości cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
post 12 1 foto NOWA eko z włoch-mama mi wysłala ale za mała na mnie
wymiary:szer.od pachy do pachy-ok.50cm,dł-ok.56cm,rękaw-ok63cm Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-10-28 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1256726528 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1256724525 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1256724525 ? ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moja droga, co do wymiarków to :
dług/szer/dł ręk 50/38/47 ma maleńką dziurkę pod lewą pachą, widać ją tylko po naciągnięciu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za spódnice ołówkowa?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za kosmetyki?
perfumy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za Szara bluzka, tunika Butik, rozmiar S, stan bdb, kilka razy założona i/lub wrzosowy kardigan?
![]() pozdrawiam i odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za conversy, Czarne balerinki Atmosphere,
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś u mnie za czarną bluzkę w kropki butik i białe peep toe lub czarne balerinki atmo?
![]() Edytowane przez niewieotymnikt Czas edycji: 2009-10-28 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za : Beżowa eko skórka(kolor troche inny niż na zdjęciu), rozmiar z matki L(ale jest to S, nawet XS)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.