|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwester
Hej!
Nie wiem czy do dobrego działu to wrzuciłam ale mam nadzieję,że tak! ![]() Mam ogromnie ważne pytanie: Co można robić w domu na sylwestra? W tym roku jakoś wyjątkowo nie mam ciekawych pomysłów na to co przyrządzić :/ Na razie wpadłam na plan ,żeby coś upiec,ściągnąć i obejrzeć dobry film,pójść na plac konstytucji, obejrzeć fajerwerki blisko swojego miejsca zamieszkania.. Macie może coś kreatywnego?Bo ja się wyprałam chyba w tym roku z pomysłow :|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sylwester
Cytat:
![]() Dodaj do tego wejście na wizaż i już noc przeszła
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe,ale wiesz to są wyjścia nieco awaryjne!:P a ja bym potrzebowała czegoś naprawdę ciekawego,żeby się nie nudzić i nie powtarzać co roku
nie wiem jakaś gra czy coś.. sprecyzować nie umiem,ale na pewno potrzebuję czegoś nietypowego! szczególnie,ze prawdopodobnie będziemy we 4:P
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To jakieś rpg albo jungle speeda
Gry można wypożyczać A jungle jest tani
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Ci zaproponuję scrabble albo grę jenga
sama taką ostatnio zakupiłam i powiem Ci, że to świetna zabawa ewentualnie twister albo jesli chcesz to możesz się zaopatrzyć w darta poza tym tak jak mówisz: dobry film, przekąski, dobra muzyka i noc zleci
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Powiem Ci co ja zaplanowałam dla naszej 3 (same kobitki)
Robimy imprezę tematyczną, w tym roku tematem jest: Moulin Rouge. Muzyka również będzie tematyczna a jakże! W planie mam krótką szkołę tańca na wesoło dla nich <pole dance> więc to pochłonie dużo czasu.Po odpowiednim zalkoholizowaniu się idziemy do klubu a w międzyczasie wyskoczymy na plac obejrzeć pokaz fajerwerków. Jeśli wrócimy z klubu i jeszcze będzie im mało to: *zmaltretujemy sąsiadów karaoke *twister *zrobimy konkurs na "tap madl" (może nawet przed wyjściem? )*po prostu pogadamy przy winku *padniemy zmęczone i szczęśliwe na dywanie *zaczniemy wymyślać swoją własną, prawdziwą piosenkę (po % wszystkie 3 odkrywamy w sobie duszę artyski, najprawdopodobniej Janis Joplin )*pogdybamy sobie np. koleżanka zaczyna marudzić: gdybym była szczuplejsza to... (wtrąca się druga z dowcipnym komentarzem) pewnie w trakcie będziemy miały jeszcze więcej pomysłów
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Haha dobry tekst !!
Gdybym była szczuplejsza.. hehe:P w babskim gronie czasami można się uśmiać do kwadratu! dzieki za odpowiedzi i czekam na dalsze! a co do gier to kurcze slyszalam niektore a innych nie! megawstyd :P muszę zerknąć co to jest dodam ,ze mam matę do tańczenia i właśnie scrabble :P to z gier nie na komputer;p bo karty do chyba dosyć wyświechtany pomysł
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Wróżby i losowanie ich - można przypadkowo, a można ułożyć "wróżbowy kalendarz na cały rok" - na kartce spisać miesiące, potem losujemy wróżbę na styczeń (np. "będziesz miała konflikt z kimś bliskim"), potem luty ("wygrasz coś") etc.
Gra w Chińczyka - można wg zasad ogólnych lub wprowadzić swoje, grać można o nagrodę - np. 2 wygrane pod rząd. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

A jungle jest tani
01.08.2013
15.08.2014
więc to pochłonie dużo czasu.