|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy! Jaką księżkę a prezent dla teściowej?
czesc dziewczyny! moja teściowa lubi sobie poczytać książki, więc razem z mężem postanowiliśmy że kupimy jej książkę na gwiazdkę, tylko ja nie bardzo wiem jaką bo rzadko czytam. Moja teściowa to kobieta po 40, jest zadbana. Jeśli chodzi o książki w jakich gustuje to wiem że bardzo podobał się jej zmierzch, przeczytała wszystkie części,podobają się jej też książki grocholi. Dziewczyny doradzcie jaką książkę jej kupić, najlepiej coś z nowszych, żeby się nie okazało że już czytała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy! Jaką księżkę a prezent dla teściowej?
Ewa Siarkiewicz "Kuźnia na rozdrożu" i "Kuźnia głupców". Wszystkie książki Moniki Szwaji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W grudniu wyszła nowa książka Grocholi "A nie mówiłam". Może twoja tesciowa nie zdążyła jej jeszcze przeczytać.
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A nie mówiłam to wznowienie, książka jest stara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23940550]A nie mówiłam to wznowienie, książka jest stara
![]() Przyznaję się bez bicia, że nie wiedziałam o tym. Ignorantka ze mnie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.