|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Piękne świeże kosmetyki. Tylko Oryginalne. Zapraszam
Witam!
SZUKAM YSL ELLE i 5 Diora wzystkie kolorki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! oraz innych rzeczy z waszych wątków ![]() Oto co mam na wymianę: Jutro zdjęcia i kolorówka )DLA ZAINTERESOWANYCH PIEKNA DOPINKA CIEMNY BRĄZ BARDZO DUŻY ZESTAW, RAZ ROZCZESANE oddam za niewiele (kosmetyki) FALE!!!! RAZ ZAŁOŻONE--NIE MÓ KOLOREK Dokładka: Krem Clarins nawilzajacy 15 ml Kosmetyczka Clarins Próbki: PIELĘGNACJA I MAKE UP SAMPAR, Joyous Bpdy Milk chestnut & sheabutter 4ml ESTEE LAUDER, Double Wear FRESCO 01 1,5ml(2 próbki) oraz OUTDOOR BEIGE 03 1,5ml LANCOME, Teint Idole Ultra 03 BEIGE DIAPHANE 1ml SMASHBOX, Photo Finish Foundation Primer LIGHT 1.5ml CLINIQUE, All about eyes Soin total regard et contour 1.0ml CLINIQUE, Liquid Facial Soap 1,5ml (mam 2 próbki) CLINIQUE, Dramatically different moisturizing lotion 1.5ml CLINIQUE, Clarifying Lotion Clarifiante 1,5ml PERFUMY: THIERRY MUGLER, Angel 25 ml pusty flakon, ale flakonik można napełniac SALVADOR DALI, Little Kiss, 2/3 z 30ml ----->leci BAZA Zero Brilance SEPHORA tuba 30ml, super bez sylikonów pięknie się wchłania SWIEZA tuba, kupilam 3 dni temu, ale zdublowałam sie z mama. 2 RAZy UZYTA! Pięknie matuje! ----->leci KREMY: EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko MineralCare, super balsam do ciała, zuzycie na zdjeciu. Oddaje bo mam za duzo balsamów;P Kolorówka: Dior, piekny tester cieni, oryginalny, najwiecej zuzyty różowy reszta minimalnie ----> leci LOREAL, Blush Mineral 50 (zuzycie na zdjęciu) Sephora, cienie nowa kolekcja, pare razy mazniete, najwiecej biały EL, Projectionist maskara Dark Grey jak czarna wyglada na rzesach 3razy uzyta SWIEZA, Pełnowymiarowa NUXE, NOWY PUDER BRAZUJĄCY!!! Ja nie urzywam takich rzeczy wiec chetnie oddam Iwostin, korektor troche sie pobrudził w kosmetyczce i nie chce zejsc, ok 40% do cery jasnej tradzikowej Manhattan, 2 razy uzyty piekny transparentno rózowy puder do kazdego rodzaju cery oraz do tłustej. Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2010-10-02 o 12:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne świeże kosmetyki. Tylko Oryginalne. Zapraszam
hej
![]() coś u mnie za: KREMY: EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
witaj!
podobaja mi sie: EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko LOREAL, Blush Mineral 50 (zuzycie na zdjęciu) EL, Projectionist maskara Dark Grey jak czarna wyglada na rzesach 3razy urzyta SWIEZA, Pełnowymiarowa zapraszam do siebie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamian za
EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za paletka? EL, paleta – możesz wrzucić fotkę? Albo choć opisać?
![]() EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek – to też mnie interesuje |
|
|
|
|
#6 |
|
🦄
|
Ach, napełnialna flaszeczka Angelkaaaaa, a mogłabym prosić o foto która to? Może być z neta oczywiście.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
czy bedzie moze jakas fotka?
jestem zainteresowana róże loreala
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Już dziewczeta! Zaraz wrzucam foty
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
🦄
|
Oj piątek nie oddam, ale interesują mnie te dwa cienie Burżuja, może czegoś jeszcze szukasz?
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
jednak bylabym zainteresowana:
uzywaną flaszką angela (tę z większą pojemnością perfum) mineralny róż do policzków i dwa kremy EL i Clarins oraz l. Attraction proszę napisz skąd pochodzą te wszytskie rzeczy (gdzie zostały zakupione) a jeśli chodzi o kremy to jak długo są jeszcze ważne, bo to będzie na zapas ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- co powiesz na wymiane: attracion, angel (25/50ml), pusty flakon angela, roz mineralny i dwa kremy --- za 5tki i diorskin? bylaby większa wymianka
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-08-21 o 14:33 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Musze to przemyślec
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
ok, daj znać wieczorkiem jak możesz
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej mi zalezy na dwoch kremach
![]() moze tak: 2kremy+pusta_flaszka+róż --->5tki ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- oj pochewkę mają ![]() ale bez pacynek są ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- mam z wymianki z uczciwą osobą, która ma dobrą opinię i tylko oryginale kosmetyki ![]() niestety kolory okazały się nie moje... ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- wolałabym tę wersję... 2kremy+pusta_flaszka+róż --->5tki zależy mi głównie na kremach, a po przeczytaniu nut zapach. lancome mi nie bardzo pasuje, a nigdy nie miałam okazji wąchać...
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
Coś u mnie za LANCOME, Attraction, troszkę mniej niż połowa z 30ml GUERLAIN, Aqua Allegoria Flora Nymphea edt (atomizer 1ml raz psiknięty) DKNY, Be Delicious Fresh blossom edp (atomizer 1.5ml raz psiknięty) YSL, Parisienne edp (atomizer, nie psikany) Poza wątkiem mam Lolite Lempicka edp, z 30 ml zosatało między 15 a 20 ml, w oryginalnym flakonie i kartoniku. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a chcesz go wciąż?
![]() za puderek proponuję angela perfumy plus coś ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- faktycznie... Ty masz Eau De Star...teraz dopiero widzę ... to ja tego nie chcę... a za ten diorskin to może masz coś do zaoferowania poza wątkiem? najlepiej coś męskiego ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- a coś z damskich kosmetyków/perfum poza wątkiem? bo już na siłę nie chcę brać więcej... każda ilość dobrych nawilżających kremów mile widziana lub meteorki ![]() no nie wiem sama co więcej... możesz coś zaproponować za diorskina
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo chętnie wymienię się na : CLARINS, HydraQuench Cream
![]() byłabyś zainteresowana? mogłabym żel Effaclar wysłać w poniedziałek a cienie Bourjous jaki kolor? też mnie interesują ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=460056 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Za korektor Boeinga chętnie przygarnęłabym: - EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, - CLARINS, HydraQuench Cream, wyjsciowo 15ml uzyty 2 razy, - EL, Projectionist maskara Dark Grey jak czarna wyglada na rzesach 3razy uzyta SWIEZA. Co Ty na to?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
i co z nasz wymianka za 5tki?
a za diorskin cos wynalazlas?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
BAZA Zero Brilance SEPHORA tuba 30ml, super bez sylikonów pięknie się wchłania SWIEZA tuba, kupilam 3 dni temu, ale zdublowałam sie z mama. RAZ UZYTA! Pięknie matuje! KREMY: EL, Hydrationist nowy 15ml słoiczek, dotkniety paluszkiem z przykrywki tylko CLARINS, HydraQuench Cream troszke pobrudzil sie w kosmetyczce, nie moge domyc;( wyjsciowo 15ml uzyty 2 razy. odpisz proszę u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie Vichy za
BAZA Zero Brilance SEPHORA tuba 30ml, super bez sylikonów pięknie się wchłania SWIEZA tuba, kupilam 3 dni temu, ale zdublowałam sie z mama. RAZ UZYTA! Pięknie matuje! jeżeli rzeczywiście jest bez silikonów... ? |
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
i jak znajdziesz cos za ten różyk
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, to jak to będzie?
rozumiem, że na 5tki jesteś chętna, a ze ten diorskin wyszukałaś coś już? odpowiedz, bo nie wiem czy mam dla Ciebie trzymać te kosmetyki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.