|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
link do strony z sukniami
hej! Chcialam sie podlaczyc z tym linkiem do watku 'twoja wymarzona suknia', ale podaje go w oddzielnym temacie. Przejrzalyscie na pewno setki lepszych i gorszych stron z sukniami, ale ta jest naprawde bomba. Wybor taki, ze oczoplas murowany, a najfajniejsza wyszukiwarka, gdzie mozna wklepac wymagania co do sukni. Milego ogladania, moze sie ktorejs z Was przyda. Moja suknia juz od kilku godzin wisi w domu;-)))
Oto link: http://www.modernbride.com/dressfinder/bride/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
link do strony z sukniami
hej! Chcialam sie podlaczyc z tym linkiem do watku 'twoja wymarzona suknia', ale podaje go w oddzielnym temacie. Przejrzalyscie na pewno setki lepszych i gorszych stron z sukniami, ale ta jest naprawde bomba. Wybor taki, ze oczoplas murowany, a najfajniejsza wyszukiwarka, gdzie mozna wklepac wymagania co do sukni. Milego ogladania, moze sie ktorejs z Was przyda. Moja suknia juz od kilku godzin wisi w domu;-)))
Oto link: http://www.modernbride.com/dressfinder/bride/ |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Re: link do strony z sukniami
Juz sie przydała!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Re: link do strony z sukniami
Juz sie przydała!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: link do strony z sukniami
Kasiu, strona jest świetna! A wybór imponujący
dzięki, na pewno mi się przyda.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: link do strony z sukniami
Najlepszy link to www.theknot.com. Wyprobowalam go i polecam z czystym sumieniem. Nie rozczarujecie sie!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

dzięki, na pewno mi się przyda.