|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tatuaże
hej chce sobie zrobic tatuaż upamiętniający mojego chłopaka ktury zginoł w wypadku...;( chciałabym jakis napis ale nie wiem jaki... macie jekiś pomysł?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaże
hmmm to chyba Ty powinnas czuc , co chcialabys wytatuowac
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Z całym szacunkiem dla Twojego obecnego bólu, tego typu akcje nie są najlepszym pomysłem. Tatuaż jest czymś na zawsze (późniejsze usuwanie nie jest ani proste, ani tanie, a zazwyczaj pozostawia blizny). Nie wiem, ile masz lat, ale zastanów się, czy na pewno o tym właśnie tragicznym wydarzeniu chcesz przez całe życie pamiętać. Jesteś gotowa tłumaczyć poznanym w przyszłości bliższym i dalszym znajomym, co takiego się wydarzyło? Kolejnym chłopakom? Późniejszemu mężowi i jego rodzinie? Masz ochotę ciągle do tego wracać?
Wydaje mi się, że istnieje mnóstwo lepszych sposobów uczczenia pamięci chłopaka, niekoniecznie wiążących się z oszpeceniem się na całe życie. Nie chcę trywializować Twoich przeżyć, ale dla każdego ważnego wydarzenia w swoim życiu masz zamiar coś na sobie wypisywać, wzorem gwiazdek z brukowców, wśród których panuje moda na tatuowanie się w imię aktualnej miłości, i równie szybkie pozbywanie się tych ozdób po zakończeniu związku?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
tez mi się wydaje piękna prowo. ale czy dzieci nie sa uczone ortografii??
wytatuuj "kOhUSsSsSiam ZeNka"
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej
osobiscie sama posiadam tatuaz kroliczka playboya nad tyłeczkiem ale w tym wypadkuzrób sobie najlepiej tatuaż w jakims malo widocznym miejscu bo przeciez ma on byc dla Cb ![]() aaa co do wzoru too faktycznie sama powinnas sie zastanowic ![]() moze poprostu jego imię albo jakis jego ulubiony cytat albo cos w tym sylu. powodzenia. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno za 2 lata sie zakochasz, rozbierzesz przed nowym facetem a tam na lonie ZENEK FOREVER? daj spokoj. W sercu go miej nie na skorze.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
w śląskim ![]() autorko popraw te błędy ortograficzne bo oczy bolą ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
zajmij się lepiej nauką bo marny troll z ciebie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
"Zenek zginoł"
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę to śmiesznie wyszło,jednak dla wielu ludzi tatuaz jest jakimś symbolem. osobiście mam tatu,jednak nic nie znaczący wzór zrobiony w znaczący czas .tylko ja wiem ,po co i dlaczego . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.