|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla 30-latka
Witam mam problem . Mój chłopak za miesiąc ma urodziny a potem bardzo szybko imieniny i nie mam kompletnego pomysłu co mu kupić . Jestem z nim dość krótko także za wiele ode mnie nie dostał. Film-Avatar , Zestaw korkociągu z innymi akcesoriami , perfumy... Chciałabym żeby to nie było nic banalnego , tylko oryginalne , niebywałe , zaskakujące ... Pracuje ze zwierzętami i to go bardzo interesuje poza tym skończył zootechnikę . Proszę o jakąkolwiek pomoc Cena nie gra roli ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Prezent dla 30-latka
Moim zdaniem najfajniejsze są prezenty którymi facet może się potem bawić, pamiętajmy że faceci to nadal chłopcy
u mnie najlepiej sprawdzają się prezenty typu pojazdy zdalnie sterowane, zestaw do mini golfa, różne śmieszne rzeczy na biurko, modele do sklejania lub składania, gry komputerowe wyścigi ![]() dobrym pomysłem jest też zabranie ukochanego np na tor kartingowy i wspólne wyścigi ja raz poszłam z moim chłopakiem na tor N-Gine i teraz chodzimy tam regularnie, zobacz jak fajnie ![]() http://www.grandprix.com.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lubi zwierzaki? To tak jak ja.. uciezzylby sie pewnie z ksiazki o zwierzakach ktorej nie ma,bluzce z jakims jego tekstem lub mowii(tomoj hicior) grawerowanej butelki alkoholu!
na butelce bez etykiet jest wytloczony napis jaki chcesz. Wpisz w necie "grawerowane buelek" pomysl moim zdanem genalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dokladnie! Grawer! to najlepszy pomysł , wcale nie musi byc to butelka ale cokolwiek i kilka słow od ciebie a sukces gwarantowany;p!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.