| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-09-19, 19:25 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 |   Ziemia Święta

Czy wyjazd do Ziemii Świętej w drugiej połowie lutego ma sens? Jaka tam pogoda? czy jest taka zima jak u nas?    | 
|     |   | 
|  2009-09-21, 18:09 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dot.: Ziemia Święta

jasne ze ma! ludzi mniej, a pogoda bardzo przyjemna. bylam w styczniu - temp oscylowala wokol 10-15 st w Jerozolimie po przyjemne 25 w innych czesciach Izraela.

| 
|     |   | 
|  2009-12-31, 05:53 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Mój znajomy z Tel-avivu twierdzi że najlepsza pora to wczesna wiosna - marzec, kwiecień

| 
|     |   | 
|  2010-12-22, 11:14 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Ziemię Świętą najlepiej odwiedzić w miesiącach kwiecień i październik. Więcej możecie przeczytać i zobaczyć na moim blogu: http://ziemiaswieta.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2010-12-28, 23:28 | #5 | 
| Idiotka Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Z daleka. 
				 | 

W lutym w Izraelu pogoda może być nie przyjemna. Może "padać" deszcz a w zasadzie to kropić..   Ludzi rzeczywiście pewnie mniej... Ale zgadzam się,że najlepsza pora to marzec, kwiecień i październik/listopad.  Aczkolwiek ja byłam w sierpniu i tez nie narzekałam! Zalezy co kto lubi   
				__________________ Jedyny łatwy dzień był wczoraj.   Bynajmniej ≠ Przynajmniej! | 
|     |   | 
|  2011-01-27, 20:12 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Jest tam bezpiecznie? Słyszałam, że niezbyt. Jeśli ktoś był to może napisać co i jak, jacy są ludzie, ceny, co warto zobaczyć.

| 
|     |   | 
|  2011-01-27, 23:01 | #7 | 
| Idiotka Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Z daleka. 
				 | 

Chodzą różne opinie, ja byłam w 2010 r. i było bezpiecznie   Ludzie niesamowici, strasznie życzliwi  Z resztą mnie od zawsze fascynował Naród Żydowski! Na pewno warto zobaczyć Starą Jerozolimę ( chciałabym tam jeszcze raz tam lecieć) =) Tel Aviv też jest ładny zwłaszcza Tel Aviv - Jafo   Ejlat <- miasto typowe pod turystyke, piękne hotele, oceanaria itp.  No i będąc w Izraelu obowiązkowo trzeba wykąpać się w Morzu Martwym a przy okazji wjechać na Massade   Zależy co kto lubi  Ale myślę,że spokojnie każdy miałby co zwiedzać  A jeśli chodzi o ceny , wiadomo drożej niż Polsce. Ale tam płace są inne to i ceny inne   
				__________________ Jedyny łatwy dzień był wczoraj.   Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2011-01-27 o 23:02 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.