|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
moja długa lista - zajrzyj, może coś masz?
MOJA LISTA POBOŻNYCH ŻYCZEŃ:
Za drobnostki szukam także paragonów za produkty La Roche Posay (dermatolog wciągnął mnie do programu lojalnościowego i zbieram paragony żeby dostać miniaturki) 1. Perfumy YSL Elle / Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do powiek 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory 17. DERMABLEND Vichy Chętnie oddam rzeczy ze wszystkich trzech moich wątków. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-16 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: moja długa lista - zajrzyj, może coś masz?
nie mozesz zakladac tyluwatkow naraz. moga byc tylko dwa: 1 szukam i 1 wymienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mam kasetkę na FF
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ranka,
Dzięki, nie wiedziałam, wydawało mi się, że widziałam takie wątki u innych. nie będę go podbijać itp. to umrze śmiercią naturalną. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.