|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Salon pieknosci
Pytam drogie wizazanki co sadzicie o programie Salon Pieknosci ktory prowadza Claudia Carlos( z sportu w tvn
![]() Ja lubie ten program choc uwazam ze wystepuja w nim pewne nie konsekwencje.Podam przyklad.Panie te jedzac w smazalni rybe mowily ze nie powinno jesc sie frytek bo niezdrowe tuczace itp i ze to karma dla zwierzat ![]() ![]() Lubie ten program i zawiera cenne rady chocby jaka pasta do zebow jest najlepsza i ze nasze kosmetyki polskie sa tanie poniewaz znajduja sie na rynku zagranicznym. Wklejam fotki z programu Moze i z krowek zamiast frytek, nie zrozumialam bo byl chalas lekki w domu(goscie hihi)
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Salon pieknosci
mnie ta blondynka denerwuje
![]() ale czasami faktycznie ciekawych rzeczy można się dowiedzieć zdarza mi się obejrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ogólnie SP jest ok, a najbardziejl ubiłam program "no t o pięknie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubie ten program a kasie zrozumiłam ze z krówek nie zrezygnuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bardzo lubie ten program
![]() A jesli chodzi o Kasie Bosacką , to nie umie zrezygnowac z krowek ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Widzialam ten program 2 lub 3 razy. Jest straszliwie wyreżyserowany i bardzo mnie to do niego zniechęciło.
I jeszcze doprowadzała mnie do szału jedna z jego zapowiedzi gdzie Bosacka mówiła "Fasolowa doda ci skrzydeeeeł". Jeszcze nigdy tak energicznie nie rzucałam się na pilota, jak wtedy kiedy zaczynała się ta reklama ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Polecam wpisać w wyszukiwarkę TVN Style.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Też lubię ten program i często go oglądam
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ogólnie nie mam nic przciwko "salonowi....."ale troche taki sztuczny, choc wiele sie mozna dowiedzieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście program ten jest za bardzo wyreżyserowany,wkurza mnie sposób,w jaki Kasia i Claudia ze sobą rozmawiają-tak strasznie sztucznie i zawsze wychodzi na to,że Claudia to za bardzo nic niewie na dany temat,a Kasia oczywiście wszystko wie najlepiej i robi jej kazanie...czasem fajne tematy poruszają,ale czasem takie oczywiste,o wiele bardziej lubiłam "No to pięknie",który prowadziła Ania Orłowska..zawsze takie fajne makijaże robiła,o dbaniu o cerę i pielęgnacji też było..teraz pojawia się tylko na chwilke w "Salonie piękności"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubie ten progra. Ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.