![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
L'oreal kontra Maybelline
witam kobitki...
mam pytanie... które tusze są lepsze: te z L'oreala czy z Maybelline?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: L'oreal kontra Maybelline
Przetestowałam kilka tuszy L'Oreal, jeden tusz Mabylline- Great Lash- i on był zdecydowanie lepszy od tych wszystkich L'Orealów razem wzietych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Moim zdaniem- wbrew pozorom- z Maybelline. Naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
Ja miałam 2 tusze Maybelline i szczerze mówiąc wolę każdy inny, byle nie M.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Miałam do czynienia z kilkoma tuszami Loreala i teraz używam z Maybellina- i te drugie (M) są zdecydowanie lepsze, bez dwóch zdań.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
MAYBELLINE!!!!
L'Oreala pozostawiaja grudki i są nietrwałe :/...
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
dzięki za odpowiedzi...cmok
![]() zastanawiam sie nad Maybelline XXL Volumen+Lange co o nim sądzicie?? a może jest jeszcze coś fajnego z tej firmy(oczywiście tusze)?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mariti jakie są wady L'oreala??
Mariti napisał(a): > Miałam do czynienia z kilkoma tuszami Loreala i teraz używam z Maybellina- i te drugie (M) są zdecydowanie lepsze, bez dwóch zdań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
loreal ma takie wady jak grudki i durne szczoteczki:/ a M sa fantastyczne a ten xxl napewno fajniejszy od loreaala z biala baza bo obydwa testowalam
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
M nie używałam ale kupiłam sobie parę dni temu Loreala tego dwu fazowego z białym tuszem, jestem zawiedziona , jest okropny, nie wydłuża ,nie pogrubia a jak go zmywam to całą twarz mam w grudkach jakby się tusz łamał........ohyda !!!!!!!! używałam już takich tuszów dwu kolorowych i myślałam że ten będzie super ale się zawiodłam . wyrzucone pieniądze w błoto !!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
witaj! kilka miesiecy temu mialam tusz maybelline xxl. Wprawdzie przywiozlam go ze Stanów, ale raczej maja podobna formułe. Byłam zachwycona tym tuszem:
1. nie sklejal 2. nie rozmazywal sie 3. jak na taka stosunkowo niska cene byl trwaly i dopiero pod koniec dnia sie osypywał 4. pieknie powiekszal oko 5. w porownaniu do tuszu z L'Oreala biala baza daje sie latwo pokrywac czarnym tuszem To chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny...cmok
![]() zdecyduje się na Maybelline XXL... ![]() juz się nie mogę doczekać ![]() każdą taką nowością (oczywiście dla mnie ![]() ![]() bo do tej pory używałam tuszy z Avonu ale nie jestem z nich zadowolona.. pozdrawiam i cmokam;DDD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Swojego czasu,jak ja poszukiwałam nowego tuszu do rzęs,Maybelline Volume Express Curved Brush miało najlepsze opinie,lepsze niż te wszystkie tusze wysokopółkowe i kupiłam.Jestem strasznie zadowolona-cena 19,90,niesamowicie wydłużone,czarne rzęsy,poprostu cudowny.Troszkę na początku miałam problemów ze szczoteczką,ale się przyzwyczaiłam.Szczerze polecam,myślę,że nie zamienię tego tuszu na żaden inny
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
natii4 a czy on się rozmazuje i kruszy??
natii4 napisał(a): > Swojego czasu,jak ja poszukiwałam nowego tuszu do rzęs,Maybelline Volume Express Curved Brush miało najlepsze opinie,lepsze niż te wszystkie tusze wysokopółkowe i kupiłam.Jestem strasznie zadowolona-cena 19,90,niesamowicie wydłużone,czarne rzęsy,poprostu cudowny.Troszkę na początku miałam problemów ze szczoteczką,ale się przyzwyczaiłam.Szczerze polecam,myślę,że nie zamienię tego tuszu na żaden inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
tak jak nati polecam szczerze Maybelline Volume Express Curved Brush.Jako domorosła wizażystka
![]() ![]() Nie rozmazuje się ,nie robi owadzich nóżek ani grudek.Pięknie podkreśla rzęsy,wydłuża i pogrubia. Z L'Oreal miałam podwójny z bazą oraz INTENSIFIQUE,wypróbowałam również Architekta.Wysiadają przy Maybelline Volume Express Curved Brush |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja tez stawiam na Maybelline sa tanie a dobre ostanio moim ulubionym jest niebieski tusz great lash w rozowym opakowaniu z zielona nakretka,z Loreala nie lubie pozostawia grudki .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Maybelline Volume Express Curved Brush jest świetny
![]() Może troszkę nietrwały (czasem leciutko sie rozazuje), ale i tak lepszy trwałością od Max Factora ![]() Polecam ![]() Ja z tuszów L'Oreala miałam do czynienia tylko z Longitiudem: ładnie wydłuża, niesamowicie wręcz, ale jest równiez niesamowicie nietrwały:/.... No i pozostawia gruuudy!!!!! Widizałam jedynie efekt jeszcze Lash Architecta: gorszy od Longitiuda, no i znów powtórka z rozrywki: te same wady :x!!!
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ok...dzięki kobitki
![]() bardzo mi pomogłyście ![]() cmok dla was ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Już odpowiadam, niewiem jak to określić, ale Loreal nie daje mi takich efektów jakich oczekuję, a ceny ma dosyć wysokie, oczekuję podkręconych , wydłużonych, spektakularnych rzęs, a niestety mimo reklam, zaden tusz Loreala nie dał mi tego, co innego z Maybelline.
![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Też właśnie używam aktualnie Curved Brush i to jest czysta rewelacja, tylko trzeba się przyzwyczaić do tej szczoty
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
A na mnie L'Oreal Double Extension działa naprawdę cudownie, nie wiem, skąd bierze się tyle złych opinii na jego temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal kontra Maybelline
ja nie uzywałam tuszy Loreala, ale miałam kilka Maybelline i sa naprawde dobre, zwłasza Volume Express Curved Brush jest moim faworytem, może ciut za dużą ma szczoteczkę ale można mu to wybaczyć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Albo mi sie wydawało..albo na błyszczyku(Maybelline Diamond Shine)widziałam,ze własnie producentem Meybellinu jest Loreal
![]() ![]() Wiec po co przepłacać ![]() Jedyny wyjątek-Loreal Colour Appel(cudne cienie niezastąpione!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Miałam kilka tuszy L'oreal i kilka Maybelline. Wniosek z używania jeden: Maybelline wymiata
![]() Moim faworytem z Maybelline jest Sky High Curves- wprawdzie zawsze dość szybko mi wysycha (po ok. 2 miesiącach),ale daje piękny efekt długich, kruczoczarnych rzęs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ja tez jestem za Maybelline. Od dlugiego czasu ( od momentu pojawienia sie na rynku) uzywam volum express turbo boost. Wlasnie mi sie konczy i zamowilam sobie maxa factora 200calorie. Zobaczymy ktory bedzie lepszy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: L'oreal kontra Maybelline
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem za Maybelline. Używałam Turbo Boost i Volume Express. Oba były bardzo dobre.
Z L'Orealem jest różnie. Na początku byłam bardzo zadowolona z Architekta ale strasznie szybko zrobił się wyschnięty. Nie upłynęło nawet 2 miesiące a trudno się nim pomalować. A cenę ma przecież nie najniższą. Ale i tak ciągle szukam tuszu-ideału... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja uważam,że zarówno tusze Maybellline jak i L'Oreala są całkiem niezłe.Ostatnio używam "Lontigu" L'Oreala i "XXXL"Maybelline(tego odkręcanego z dwóch stron) i jestem zadowolona z obu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie Sky Hight Curves całkiem sie nie sprawdził, szybko wysechł, poza tym sklepjał rzesy i dawał efekt owadzich nóżek, dla mnie najgorszy Maybelline ale może trafiłam na jakis trefny egzemplarz ![]() ale Vollume Express sa już swietne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.