|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podkład dla piegowatej twarzy
Poszukuję jakiegoś dobrego podkładu który przykryłby moje piegi na twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Podkład dla piegowatej twarzy
Hej
![]() Z takich bardziej kryjących podkładów, to może Revlon Colorstay? Znany z naprawdę mocnych właściwości kryjących jest też Dermacol, ale jest on również podkładem bardzo ciężkim i mogącym zatykać pory. Zdaje się, że podkłady apteczne takie jak Vichy, La Roche-Posay i Pharmaceris mają w swoich ofertach podkłady z dużą ilością pigmentu. A może lepiej zastosować korektor i lżejszy podkład? Albo pokochać piegi ![]() Ja to bym była gotowa sobie piegi domalować, tak je uwielbiam, a niestety sama nie posiadam ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ciesz się że je masz i tak z wiekiem zbledną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Teraz właśnie używam Pharmaceris, i to nie codziennie tylko na jakieś większe wyjścia
![]() Na co dzień raczej nie zakrywam piegów podkładem (już się do nich przyzwyczaiłam i jakoś je toleruje:P), tylko wlaśnie chodzi mi o to żeby mieć jakiś dobry podkład który będę mogła zastosować na jakieś okazje, typu wesela, wyjścia gdzieś z chłopakiem, itp ![]() Dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.