|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Uszkodzone gg.
Otóż drogie towarzystwo mam problem.
Od X lat posiadam gg, obecnie wersje 8.0. Codziennie klikam, wszystko było w najlepszym porządku, aż do wczoraj, gdy próbowałam je odpalić wyskoczył mi komunikat 'profil <numer> jest uszkodzony'. Myślałam, że może na drugi dzień wszystko wróci do normy, ale wchodzę dzisiaj i znowu to samo. Próbowałam wszystkiego, zrobiłam reinstalke, ale nadal nie wchodzi. Robiłam nowy profil, ale też nie pomaga.Dodatkowo jeśli tworzę nowy profil z nowym numerem to profil i tak jest uszkodzony. ![]() Miała kiedyś któraś z was tak samo? Z góry przepraszam jeśli taki temat już był, szukałam, ale nic nie znalazłam. Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2010-07-21 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uszkodzone gg.
A nie próbowałaś odzyskać konta na najnowszej wersji gg?
1) http://www.google.pl/search?client=o...utf-8&oe=utf-8 baaardzo dużo wątków na ten temat 2) Próbowałaś z WebGadu? 3) W ostateczności można napisać do nich maila, podac login, hasło i czekać na odpowiedź. Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2010-07-22 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
u mnie dokładnie tak samo i to kilka razy już, że nawet mnie to nie dziwi ale denerwujące troche
![]() robie zawsze tak: "dodaj profil" potem "mam już konto GG" i ściagam mój numer. kontakty na szczęście mam zapisane na serwerze, archiwum niestety za każdym razem sie kasuje, skórka zapisana na kompie więc daje rade ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja nie korzystam z najnowszej wersji GG. Te starsze, prostsze były bardziej stabilne i nic się nie psuło.
Albo przerzuć sie na AQQ - tam możesz używać swojego numeru GG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A co zrobić żeby uniknąć takich sytuacji, czy to może być wina programu czy komputera?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.