|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szukam perfum (odlewek) wzamian za Trussardi Jeans 35/75 ml
NIEAKTUALNE
Hej. Jak w temacie. Szukam zapachów, chętnie różnych w mniej więcej podobnej pojemności, nie pogardzę odlewkami za Trussardi Jeans ok.35/75 ml z wymianki w oryginalnym flakoniku, bez nakrętki. Jakoś mi nie podpasowały. ![]() Zawsze najchętniej przygarnę Noa Perle i Code ![]() ![]() Może łatwiej będzie jak napiszę czego na pewno nie chcę ![]() Nie szukam perfum z wyczuwalnym ogórem ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2012-12-13 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam perfum (odlewek) wzamian za Trussardi Jeans 35/75 ml
Zaglądnij do mnie, może coś znajdziesz za Trussardi
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A zajrzyj do mnie, zapraszam....
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oj nie, to ja podziękuję, to mi się w ogóle nie opłaca:/
pozdrawiam!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moge zaproponowac odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Solciu z Twojego wątku chętnie bym przygarnęła do potestowania 212 VIP C. Herrery i Moschino Couture, ale to razem tylko 6,5 ml
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- A od Ciebie chętnie przygarnęłabym to: Euphoria Crystal Shimmer CK- ok 9 ml odlewka Versace Bright Crystal ponad połowa 30ml Juicy Couture w atomku- na 2 psiknięcia Van Cleef & Arpels First Love EDT-1ml bez atomka ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.