Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-30, 20:54   #1
QuenYaxd
Przyczajenie

Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy

Witam Forumowiczki przede wszystkim z Tarnowa, bo to do nich mam pytanie. Nie powiem trochę mi głupio pytać, ale nie mam innego wyjścia.
Otóż znacie jakies sklepy z tańszą a seksowną bielizną? I może wiecie gdzie kupić taniej ponczochy samonosne niż te za 16 zł w oskarze. No cóż, mieszkam jeszcze z rodzicami a chłopakowi chciałam zrobić niespodziankę na sylwestra. Rodzice się posprzeczali jak to zawsze i na dodatek zrezygnowali z podarowania mi pieniędzy na sylwestra skoro siedzimy w domu tylko z moim chłopakiem, a swoich oszczędności nie mam, chodzi tu o problemy w rodzinie a nie bo "przepiłam, przepaliłam" itd. Fakt ryzykuję z tą tańszą bielizną, ale no nie wiem czy tak na raz nie można by zaryzykować, wiele moich koleżanek kupuje tańsze, ale nie chcę ich pytać, bo jak mówiłam głupio mi.

Edytowane przez QuenYaxd
Czas edycji: 2010-12-30 o 21:14
QuenYaxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 22:16   #2
kycia1
Wtajemniczenie

Dot.: Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy

Cytat:
Napisane przez QuenYaxd Pokaż wiadomość
Witam Forumowiczki przede wszystkim z Tarnowa, bo to do nich mam pytanie. Nie powiem trochę mi głupio pytać, ale nie mam innego wyjścia.
Otóż znacie jakies sklepy z tańszą a seksowną bielizną? I może wiecie gdzie kupić taniej ponczochy samonosne niż te za 16 zł w oskarze. No cóż, mieszkam jeszcze z rodzicami a chłopakowi chciałam zrobić niespodziankę na sylwestra. Rodzice się posprzeczali jak to zawsze i na dodatek zrezygnowali z podarowania mi pieniędzy na sylwestra skoro siedzimy w domu tylko z moim chłopakiem, a swoich oszczędności nie mam, chodzi tu o problemy w rodzinie a nie bo "przepiłam, przepaliłam" itd. Fakt ryzykuję z tą tańszą bielizną, ale no nie wiem czy tak na raz nie można by zaryzykować, wiele moich koleżanek kupuje tańsze, ale nie chcę ich pytać, bo jak mówiłam głupio mi.
Skoro Ty o tym wiesz to znaczy, ze Tobie powiedziały-ufają Ci, Ty zaufaj im. Zreszta pończochy to przecież nic sprośnego . Zapytaj je i juz .

P.S Tak od siebie - u mnie w miescie pończochy mozna kupić też np. na bazarkach, stoiskach itd. Tam poszukaj. Koszt okolo 7-8 zł. To samo dotyczy seksownej bielizny - moze cos znajdziesz

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-12-30 o 22:17
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 22:22   #3
Maciejka02
Przyczajenie

Dot.: Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy

Polecam Ci sklep z bielizna na Bernardyskiej - kolo Ciucholnadu, Komputery Top 2000 i chyba na rogu są dywany. Zaraz za kościółkiem drewnianym z żywą szopka

Jeżeli interesuje Cię strój dla chłopaka coś a'la wziewną sukieneczka czy ładny komplet na noc to powiem Ci, że na Burku możesz coś znaleźć. Byłam tam dzisiaj kupić rajstopy, duży wybór jest tego typu bielizny.

Ja moją "bieliznę" dla chłopaka kupiłam w ciucholandzie koło Mc Donaldu ;p Tak typowa seksi sukieneczka i pasem do pończoch kosztowało 6.50, a porządnej angielskiej firmy. Oczywiście bez majtek

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

o widzisz kycia1 to samo Ci doradziła

Nasz tarnowski Burek to skarb! (te same rzeczy są w Świcie i Zencie tylko o połowę droższe)
Maciejka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości