|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy
Witam Forumowiczki przede wszystkim z Tarnowa, bo to do nich mam pytanie. Nie powiem trochę mi głupio pytać, ale nie mam innego wyjścia.
Otóż znacie jakies sklepy z tańszą a seksowną bielizną? I może wiecie gdzie kupić taniej ponczochy samonosne niż te za 16 zł w oskarze. No cóż, mieszkam jeszcze z rodzicami a chłopakowi chciałam zrobić niespodziankę na sylwestra. Rodzice się posprzeczali jak to zawsze i na dodatek zrezygnowali z podarowania mi pieniędzy na sylwestra skoro siedzimy w domu tylko z moim chłopakiem, a swoich oszczędności nie mam, chodzi tu o problemy w rodzinie a nie bo "przepiłam, przepaliłam" itd. Fakt ryzykuję z tą tańszą bielizną, ale no nie wiem czy tak na raz nie można by zaryzykować, wiele moich koleżanek kupuje tańsze, ale nie chcę ich pytać, bo jak mówiłam głupio mi. Edytowane przez QuenYaxd Czas edycji: 2010-12-30 o 21:14 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy
Cytat:
![]() ![]() . Zapytaj je i juz . P.S Tak od siebie - u mnie w miescie pończochy mozna kupić też np. na bazarkach, stoiskach itd. Tam poszukaj. Koszt okolo 7-8 zł. To samo dotyczy seksownej bielizny - moze cos znajdziesz
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-12-30 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny z Tarnowa! Sklepy
Polecam Ci sklep z bielizna na Bernardyskiej - kolo Ciucholnadu, Komputery Top 2000 i chyba na rogu są dywany. Zaraz za kościółkiem drewnianym z żywą szopka
![]() Jeżeli interesuje Cię strój dla chłopaka coś a'la wziewną sukieneczka czy ładny komplet na noc to powiem Ci, że na Burku możesz coś znaleźć. Byłam tam dzisiaj kupić rajstopy, duży wybór jest tego typu bielizny. Ja moją "bieliznę" dla chłopaka kupiłam w ciucholandzie koło Mc Donaldu ;p Tak typowa seksi sukieneczka i pasem do pończoch kosztowało 6.50, a porządnej angielskiej firmy. Oczywiście bez majtek ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- o widzisz kycia1 to samo Ci doradziła ![]() Nasz tarnowski Burek to skarb! (te same rzeczy są w Świcie i Zencie tylko o połowę droższe)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

- moze cos znajdziesz