|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
moja wish lista :)Witam ![]() ![]() Do wymiany mam to co w moim watku wymiankowym - link w podpisie. Prosze o pisanie jedynie te osoby ktore widza u mnie cos w zamian za rzecz ktorej szukam. Prosze nie proponowac mi ubran o rozmiarze innym niz podane, ani tez starych, zniszczonych łachów. No wiec jedziemy: * pilnie poszukuje granatowych (w ostatecznosci czarnych) rurek ! nie musza byc markowe, przyjme najchetniej zwykle, bez zadnych udziwnien, dzetow etc ale przejrze kazda propozycje ![]() * wszelkiego rodzaju koszule, najchetniej w kolorach szary, czarny, granatowy, khaki ! rozmiar M/L (zalezy od wymiarow) * torebke zakladana przez ramie - jestem otwarta na kazda propozycje ![]() * tuniki - czarne, szare, zielone, granatowe rozmiar M/L (zalezy od wymiarow) * czarne kryjace getry ![]() * wlosy clip in - jasny/sredni blond ! ![]() * boxerki najchetniej czarne i granatowe rozmiar M/L * torebke elegancka z dobrym stanie - czarna, granatowa lub bordowa, nie musi miescic A4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: moja wish lista :)
up up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.