|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ktos tak mial? Pomocy !
Cześć
![]() Jestem tu pierwszy raz i nie wiedzialam gdzie mam napisac o moim problemie ,wiec pisze tutaj.. otoz mam kilka dolegliwosci z ktorymi nie wiem co zrobic i do kogo sie zwrocic: 1)od jakiegos czasu okolo 2 miesiecy boli mnie glowa , nie przez cały czas , lecz nie mam dnia by chodz chwile mnie nie bolala.Bol ten jest lekki ,ale tez przeszkadzajacy.Czasami mam dziwne uczucie w głowie , jakby cos ciagnelo mnie do dołu , a czasem jakbym miala zaraz zemdlec.... Natomiast przy szybkim podnoszeniu sie np.z łożka czy fotela mam jakies zachwiania rownowagi(nie zawsze ,ale ostatnio czesto)- tkie moroczki przed oczami , ze przez chwlie wszystko widze tak bardzo niewyraźnie ,az czasami tez mam wrazeni ,ze zaraz padne ![]() 2)od okolo miesiaca boli mnie przy schylaniu do przodu i tyłu szyja.. Myślicie ,ze moze to miec zwiazek z tym,że ma troche krzywy kręgosłup? 3)czasami miedzy miesiaczkami zdarzały mi sie plamienie i myslalam ,ze tak widocznie musi byc (bo to było na poczatku mojej 'przygody' z miesiaczkowaniem) natomiast ostatnio tez pojawia sie to krawienie a wraz z nim bol podbrzusza (nie wiem czy to jest bol jajnikow czy czegos innego - naprawde nie wiem:/ ) zamienie z bolem tylnej dolnej czesci plecow , mniej wiecej na wysokosci nerek .Miała tak ktoras z Was? Prosze pomozcie , bo wstydze sie strasznie isc do ginekologa -jakos nie moge sie przemoc ![]() Jakby ktoras z Was miala kiedys ktorys tych polegliwosci , ktore mi towarzysza , to napiszcie prosze i piszczie jak sobie z tym radzicie ![]() Prosze , bo to dla mnie wazne , chcialabym wiedziec co mam ze soba zrobic , bo od dosc dlugiego czasu sie jakos zle czuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktos tak mial? Pomocy !
Cytat:
Co do krwawienia i bólu w dole brzucha - to mogą być objawy owulacyjne. W których dniach cyklu masz te krwawienia. W końcu do ginekologa i tak będziesz musiała iść. Więc chyba lepiej wcześniej niż później.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktos tak mial? Pomocy !
to raczej nie sprawa ginekologa a neurologa.
![]() a takie zawroty głowy przy szybkim wstawaniu to hipotonia ortostatyczna ![]()
Edytowane przez anoska Czas edycji: 2010-12-30 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.