|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomoc potrzebna!!! Buty
Witam w Nowym Roku
Z góry przepraszam jeśli napisałam w złym dziale, ale nie wiedziałam gdzie napisac. w najbliższy weekend wybieram sie na jeden dzień w góry (do Zakopanego, raczej jakas dolinka niż prawdziwe góry ) i nie posiadam odpowiedniego obuwia ponieważ zwykle nosze na ocasie i nie mam zednch plaskich. Jakie buty będą najlepsze jeżeli wiem że już raczej niegdy mi sie nie przydadzą? W jakich sklepach szukac? i zeby były do ok 200 zł. Prosze o pomoc
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomoc potrzebna!!! Buty
Poszukaj zwyklych traperow ze skory, bez membrany. Moge byc tez ze wstawkami z materialu. jak nie bedziesz lazic po zaspach, to Ci nie przemokna, a w sezonie dolinki na ogol sa odsniezone. Na jeden wypad w dolinke w zupelnosci Ci wystarcza. Buty oczwiscie na porzadnym bieżniku, za kostke i ocieplone.
Popatrz na Allegro, w sklepach turystycznych nie znajdziesz nic taniego, tam to juz raczej specjalistyczny sprzet, a co za tym idzie, z odpowiednia cena
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje ślicznie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Drobiazg
![]() Jakbys miala jakies pytania, to sluze pomoca. Kocham gory
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Rozejrzyj się za zwykłymi traperami, to zwykły wypad w góry, szczytów w takich warunkach zdobywać nie będziesz, więc najzwyczajniejsze trapery wystarczą. Poza tym nie ma potrzeby marnować kasy, jeśli i tak nigdy więcej ich nie założysz.
![]() Chyba, że w ogóle nie zamierzasz chodzić po górach, wtedy kupowanie nowych butów w ogóle mija się z celem. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze chcialam dodac, ze przed wyjsciem w gory rozchodz je troche. W gorach stopa w bucie inaczej pracuje i bąble pewne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

Z góry przepraszam jeśli napisałam w złym dziale, ale nie wiedziałam gdzie napisac. w najbliższy weekend wybieram sie na jeden dzień w góry (do Zakopanego, raczej jakas dolinka niż prawdziwe góry
) i nie posiadam odpowiedniego obuwia ponieważ zwykle nosze na ocasie i nie mam zednch plaskich. Jakie buty będą najlepsze jeżeli wiem że już raczej niegdy mi sie nie przydadzą? W jakich sklepach szukac? i zeby były do ok 200 zł. Prosze o pomoc