|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 393
|
Z ciemnego br±zu na kasztanowy br±z- da siê?
Witam
![]() Pod koniec marca farbowa³am w³osy Welletonem na ¶redni br±z, ale oczywi¶cie wyszed³ czarny. Na chwilê obecn± mój kolor w³osów to ciemny br±z. W pomieszczeniach wiele partii w³osów przypomina czarny kolor. Do³±czam moje ostatnie zdjêcie (z lamp± b³yskow±) na którym moje w³osy maj± odcieñ czekoladowy br±z. Chcia³abym zafarbowaæ w³osy na kasztanowy br±z- Joanna. My¶licie, ¿e taka zmiana na chwilê obecn± jest mo¿liwa? W sumie to nawet nie chodzi mi by kolor który uzyskam by³ w 100% taki jak jest na opakowaniu. Chcia³abym, ¿eby mój br±z by³ po prostu kasztanowy ![]() Pozdrawiam i dziêkujê za pomoc ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 66
|
Dot.: Z ciemnego br±zu na kasztanowy br±z- da siê?
podpinam, bo mój w±tek olali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 325
|
bez szans, farb± nie rozja¶nisz farbowanych w³osów
![]() mi osobi¶cie bardzo siê podoba Twój kolor, o ile odrosty nie s± bardzo widoczne poczeka³abym jak najd³u¿ej z kolejnym farbowaniem i na razie my³a w³osy szamponem przeciw³upie¿owym - odrobinkê wymyje farbê ![]() druga opcja to rozja¶niacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Do jasnego br±zu da siê rozjasnic w domu. Kup dekoloryzator i potrzymaj go z 15 min d³u¿ej niz na opakowaniu. Kup frabê dwa tomy ja¶niejsz± od koloru jaki chcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
O ja tez mam taki sam problem i czekam jeszcze troche
![]() Kole¿anka ostatnio mi powiedzia³a ze fryzjer jej doradzi³ by sciagne³a ciemny odcien farba blond a potem na³o¿y³a farbe jasny br±z ![]() I ekserymentowa³a na mamie i efekt dobry podobno ![]() Tez mam zamiar spróbowaæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.