|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
No to jak z tym cieniowaniem?
Od razu powiem że mam cienkie przyklapujące się włosy. Poszłam do fryzjerki a ona mówi, że aby nadać fryzurze lekkości to włoski trzeba wycieniować, wystopniować. Ale doszłam do wniosku, że jak się cieniuje, stopniuje to się przerzedza włosy i stają się one jeszcze cieńsze
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: No to jak z tym cieniowaniem?
ja mam takie same włosy cienkie, takie nic ja na to mowie 'sianko' rzeznia ogolnie
![]() ![]() ![]() pzdr ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zuziuniu ja też mam cieniutkie włoski i cieniowanie sprawiło, że wyglądają o wiele lepiej, jest ich więcej, są bardziej puszyste i lepiej się układają, polecam cieniowanie.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja też mam takie włosy jak Wy - cieńkie, delikatne, oklaple i ogólnie mało ich jest ale dzisiaj byłam u fryzjera i pocieniowałam - normalnie rewelacja! Mam burze włosów jak jeszcze nigdy - i to bez ukladania, modelowania. Prawie w domu ze szczescia płakałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A jaką długość włosków macie kobietki?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wcześniej miałam troche dłuższe niz do ramion a po ścięciu mam w najdłuższym miejscu prawie do ramion a w najkrótszym takie do górnej wargi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
No to tak samo jak ja. Ale ostatnio myślałam żeby podchodować trochę włoski np. do łopatek ale nie wiem czy wtedy długość nie obciążyłaby mi włosów
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I właśnie o to chodzi z cieniowaniem - włosy są przeróżnej długości, co sprawia, że nie są oklapnięte (przy rzadkich włosach krótsze są włosy po zew. stronie) i ładnie unoszą się od nasady - dlatego dzięki cieniowaniu można uzyskać efekt tzw. push up.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
och jaka ty madra jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A Ty beznadziejny. Nudzi Ci się? Kolegów nie masz?
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko zależy od rodzaju cieniowania - jedne dają właśnie efekt "push up", a inne zmniejszają objetość zbyt bujnej czupryny.
Czyli dla każdego coś się znajdzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
heh... ja mam teraz włosy za ramiona i też takie cienkie
![]() ![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Poproś, by wycieniowała Ci włosy jednak, żeby nic - podkreśl to jakoś np. 'nic, kompetnie nic'
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.