![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
przesadzam?
Na poczatek: Szczesliwego Nowego Roku kazdej z Was!
![]() ![]() ![]() A teraz moj problem ![]() A mianowicie, chodzi o to, ze poznalam jakis miesiac temu chlopaka, albo raczej juz mezczyzne, bo ma 28 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy nie przesadzam? a jezeli nie, to jak dykskretnie zaproponowac chlopakowi, zebysmy sie czesciej widywali? teskni mi sie troche za nim ![]() ![]() ![]() p.s. mam wrazenie, ze przez cos takiego moze o mnie zapomniec, tak samo jak i ja sie od niego oddalam, bo na samych tel. i sms-ach nie wyzyje, a i tez nie mam zbyt duzego pola do popisu dzieki nim, zeby sie do niego zblizyc.. Edytowane przez fe0048aca00dfdfe70b36b4d2c9f934fd110ebb4_63128af31be34 Czas edycji: 2011-01-02 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przesadzam?
[1=fe0048aca00dfdfe70b36b4 d2c9f934fd110ebb4_63128af 31be34;24117937]Na poczatek: Szczesliwego Nowego Roku kazdej z Was!
![]() ![]() ![]() A teraz moj problem ![]() A mianowicie, chodzi o to, ze poznalam jakis miesiac temu chlopaka, albo raczej juz mezczyzne, bo ma 28 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy nie przesadzam? a jezeli nie, to jak dykskretnie zaproponowac chlopakowi, zebysmy sie czesciej widywali? teskni mi sie troche za nim ![]() ![]() ![]() p.s. mam wrazenie, ze przez cos takiego moze o mnie zapomniec, tak samo jak i ja sie od niego oddalam, bo na samych tel. i sms-ach nie wyzyje, a i tez nie mam zbyt duzego pola do popisu dzieki nim, zeby sie do niego zblizyc..[/QUOTE] Ja bym zaproponowała spotkanie. Korona Ci z głowy nie spadnie, a skoro oboje czujecie mięte, to nie ma co cudować...
![]() |
![]() |
#3 |
.
|
przesadzasz. zadzwon do niego sama i zaproponuj spotkanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Candia, czas żebyś teraz to Ty się wykazał większą inicjatywą. Jeżeli też masz takie odczucia to super.
"Dawno się nie widzieliśmy. Masz czas w tygodniu?". Wystarczy. Ucieszysz faceta tym że dasz mu dodatkowe potwierdzenie tego, że zależy Tobie na waszej relacji. Aby było lepiej, warto olać skostniałą etykietę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zaproponuj spotkanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=fe0048aca00dfdfe70b36b4 d2c9f934fd110ebb4_63128af 31be34;24117937]Na poczatek: Szczesliwego Nowego Roku kazdej z Was!
![]() ![]() ![]() A teraz moj problem ![]() A mianowicie, chodzi o to, ze poznalam jakis miesiac temu chlopaka, albo raczej juz mezczyzne, bo ma 28 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy nie przesadzam? a jezeli nie, to jak dykskretnie zaproponowac chlopakowi, zebysmy sie czesciej widywali? teskni mi sie troche za nim ![]() ![]() ![]() p.s. mam wrazenie, ze przez cos takiego moze o mnie zapomniec, tak samo jak i ja sie od niego oddalam, bo na samych tel. i sms-ach nie wyzyje, a i tez nie mam zbyt duzego pola do popisu dzieki nim, zeby sie do niego zblizyc..[/QUOTE] żałosne, przepraszam. Na cholerę Ci tradycjonalizm skoro siedziesz i bijesz się z myślami? to tradycjonalizm polega na katuszach ?! Masz ochotę to napisz mu, nabąknij o spotkaniu. A potem dopiero będziesz się zastanawiała co dalej.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja na Twoim miejscu przestała być taka tradycjonalistką i wyszła chociaż raz z jakas inicjatywą
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Głupie masz te zasady.
I teraz wybieraj: a) bijesz się dalej z myślami i czekasz niecierpliwie na jego ruch, b) podejmujesz inicjatywę i dzwonisz do niego z propozycją spotkania. Dlaczego niektóre kobiety tak bardzo sobie utrudniają sprawę w imię chorych zasad?
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2011-01-02 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To tak jak z późniejszym związkiem - nigdy nie wystarczy, że jedna osoba się stara. Daj coś z siebie. Zaproponuj sptokanie, wymyśl coś oryginalnego, oczaruj go swoja pomysłowością, nie pozostawaj bierną. To działa w dwie strony. Pewnie czeka na Twój ruch, więc do dzieła.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jak zadzwoni zapytaj kiedy się widzicie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwoń. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tradycjonalistka ? no bez jaj ... Napisz do niego i to jak najszybciej. Bo po co marnować czas ? Skoro obydwoje czujecie miętkę do siebie ?
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
zadzwoń, zaproponuj spotkanie, nic nie tracisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Też jestem tradycjonalistką w kwestii proponowania spotkań, ale tutaj dostałaś już wielokrotne potwierdzenie, że facet jest tobą poważnie zainteresowany i widujecie się już miesiąc, więc dostatecznie długo, żeby przejść już na wyższy stopień i przestać zgrywać niedostępną księżniczkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, między byciem "tradycjonalistką" a byciem zimną, wyniosłą księżniczką, która nie ma zamiaru zaproponować spotkania, bo to poniżej jej godności jest bardzo cienka granica.
W relacjach damsko męskich powinno się zarówno brać jak i dawać. Nie może być tak, że jedno się stara, proponuje spotkania, daje dowody, że jest zainteresowane, a drugie jedynie łaskawie te dowody i starania przyjmuje. A może ten chłopak siedzi teraz i myśli:"Kurde, już kilka razy proponowałem spotkanie, ciągle do niej dzwonię, piszę, okazuję zainteresowanie - a ona wciąż nic nie proponuje - może nie jest mną zainteresowana?". Musisz dać coś od siebie, nie możesz tylko wymagać. Powinnaś sama zaproponować spotkanie, to będzie jak najbardziej naturalne, a po opisie widać, że chłopak jest tobą zauroczony i bardzo zainteresowany, więc odmowa raczej cię nie spotka ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
on proponował różne terminy spotkania, Ty byłaś "na nie", więc nie ma co się dziwić, że nie proponuje teraz. nie chce być nachalny, albo już miał dosyć albo ktoś mu doradził, żeby się więcej nie płaszczył przed Tobą. bo dla mnie tak to wyglądało. skoro Ty chcesz sie z nim spotkać, to nie ma co bawić się w tradycjonalizm, tylko napisać do niego i zaproponować spotkanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
wszystkie macie racje!!
![]() ![]() dziekiiii wielkie za wszystkie rady - z kazda zgadzam sie w 100%. napisze tutaj co z tego wyszlo jak mi to serce tak bic przestanie ![]() Edytowane przez fe0048aca00dfdfe70b36b4d2c9f934fd110ebb4_63128af31be34 Czas edycji: 2011-01-02 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=fe0048aca00dfdfe70b36b4 d2c9f934fd110ebb4_63128af 31be34;24122048]wszystkie macie racje!!
![]() ![]() dziekiiii wielkie za wszystkie rady - z kazda zgadzam sie w 100%.[/QUOTE] No to dzwon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie przesadzasz. Facet wydzwaniał, pisał, chciał się spotykać Ty łaskawie odpisywałaś mówiłaś że nie masz czasu i koniec. Też bym na jego miejscu dała sobie spokój. Czy zdarzyło się, że to Ty go zaczepiłaś smsem na zasadzie " co słychać " " co u Ciebie?" bo nie widzę tego w pierwszym poście albo ominęłam ( nie doczytałam ) Jeśli to zawsze on inicjował rozmowy pisanie spotkania to ja się nie dziwie że stwierdził że nie warto bo
- albo nie jesteś zainteresowana a on się narzuca, - albo jesteś księżniczką która nic nie robi i trzeba koło niej skakać. Też bym podziękowała i dała sobie spokój.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dzwoń!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
zadzwonilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec jakis ruch z mojej strony wykonany - mam nadzieje, ze dumne jestescie ze mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=fe0048aca00dfdfe70b36b4 d2c9f934fd110ebb4_63128af 31be34;24122948]zadzwonilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec jakis ruch z mojej strony wykonany - mam nadzieje, ze dumne jestescie ze mnie ![]() ![]() ![]() Pewnie, że dumne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to jest normalne, że jeśli chce się z kimś utrzymywać kontakt to też trzeba się starać a nie czekać na gotowe więc wreszcie postąpiłaś normalnie...
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Noooo i pięknie, będą z ciebie ludzie, Autorko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
mmmm..... zawiało miłością,zazdroszcze Ci:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba jedyna podejrzliwa bestia i dziwadlo, bo mnie akurat "zawialo" ozenkiem i dziecmi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Gratulacje.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
[1=fe0048aca00dfdfe70b36b4 d2c9f934fd110ebb4_63128af 31be34;24122948]zadzwonilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec jakis ruch z mojej strony wykonany - mam nadzieje, ze dumne jestescie ze mnie ![]() ![]() ![]() no i super, inaczej mogłabyś wyjść na taką "co to nie ja" a faceci raczej nie przepadają za takimi kobietami... i jednak wykazanie inicjatywy z Twojej strony daje mu jasno do zrozumienia, że Ci zależy. właśnie.. utrzymywanie kontaktu może i do prostych nie należy ale nie można czekać na "gotowe" jak to Angel napisała.. ja na jego miejscu czułabym się strasznie głupio, bo wyobraź sobie, że dzwonisz, piszesz a z drugiej strony 0 zainteresowania.. ja bym to tak odebrała.
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Jak to się mówi: "kuj żelazo póki gorące"
![]() Życzę udanej randki i więcej wiary w siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fe0048aca00dfdfe70b36b4d2c9f934fd110ebb4_63128af31be34 Czas edycji: 2011-01-04 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.