|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Porównanie!
Czy ktoś mógłby mi porównać miedzy sobą trzy błyszczyki:
- Nivea - Bebe - AA Oceanic Lub napisać który jest z nich najlepszy... przydałyby się też ceny ![]() Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Porównanie!
Poczytaj KWC - tam dowiesz się najwięcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No czytałam, ale nie mogę się zdecydować :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
polecam nivea
ja mam błyszczyk nivea - taki jak załączony na ponizszym zdjeciu... cena - chyba około 8 zł ale naprawde nie pamiętam... jest wg mnie świetny i moge go wszystkim polecic... konsystencja - dość gesta...
własciwie teraz używam go na codzień ale w taki oto sposób: najpierw nakładam podkład na usta, potem szminke a na końcu ten błyszczyk (bo używam wersji "bezbarwnej" tej nivei)... efekt jak dla mnie SUPER ![]() ![]() co do innych wypisanych przez Ciebie błyszczyków nie wypowiadam się bo ich nie miałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: polecam nivea
Dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
![]()
ja nadal mam błyszczyk Bebe,który kupiłam wieku temu.na początku byłam zadowolona bo długo się utrzymywał na ustach(mam wersje o smaku owoców leśnych)...jednak poźniej bardzo zaczął przeskadzać chemiczny zapach i dziwaczny posmak,wiec go już nie uzywam,mam do niego jakas taka niechęc
Nivea też miałam i z tego byłam bardzo zadowolona pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja wolę jednak Nivea niż Bebe, ten Bebe ma okropny smak, jakbyś lizała mydło. Efekty są zbliżone, ale Nivea lepiej pachnie i smakuje. Ten błyszczyk AA ma ponoć bardziej widoczny brokat, jeśli np. wolisz delikatniejszy efekt, to wybierz Nivea.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja osobiście wole bebe- ale to w kwestii kredek bo błyszczyków nie próbowałam, błyszczyki nivea szczypią mnie w usteczka i się nie polubilismy, mam natomiast Fruit Kiss i są super.
więc sama widzisz co wizażanka to inne opinie - sama musisz sprawdzić co Ci najbardziej odpowiada\ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.