|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Majowy weekend
.
Edytowane przez Betta Czas edycji: 2005-06-25 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowy weekend
Ja tez mialam plany i niestety spedzam ten weekend w domku, bo moj synek zalapal ospe.....a pogoda taka piekna.......buuuuuuu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No ja nie mam się czym chawalić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja korzystam z tego weekendu ile wlezie
![]() W sobote bylam na zakupach, wczoraj w ZOO, dzisiaj jade na wycieczke rowerowa i na piknik do powsina a jutro grilluje z dawno nie widzianymi znajomymi z liceum ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mi minął całkiem miło, chociaż niezbyt oryginalnie. Głównie "oswajałam" teren, co oznacza dużo spacerów po okolicy (przeprowadziliśmy się półtora m-ca temu i jeszcze wszystko jest nowe a ja troche wolno się przyzwyczajam). Dziś też idziemy na spacer, bo właśnie słonko wyjrzało
![]() Oprócz tego zaczytywałam się w mniej lub bardziej ambitne czasopisma ![]() Szkoda że jutro znów się zaczyna... Ale pocieszam się, że nie jestem jedyna pracująca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Koko, mi się zaczyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, moj weekend zapowiadal sie wspaniale, bo nad morzem, tymczasem juz drugiego dnia po przyjezdzie, gdy zostawilam samochod na 20 minut i poszlam na plaze, po powrocie okazalo sie, ze ktos wlamal mi sie przez bagaznik, rozbroil alarm, ukradl zmieniarke cd, telefon i portfel z dokumentami, kartami i pieniedzmi.
Chyba nie musze Wam mowic, jak bardzo bylam/jestem wsciekla (choc to raczej subtelne slowo), mniejsza ze zmieniarka, telefonem, bo to rzeczy nabyte, ale najbardziej mnie wkurza, ze musze wyrabiac na nowo wszystkie dokumenty i oddac samochod do mechanika, a poza tym w portfelu bylo duzo rzeczy sentymentalnych - jakies bilety z imprez, zdjecia etc, niby nic, a jednak wielka szkoda, ze mi ukradli, mogli przeciez wyjac pieniadze i zostawic reszte, co im po zdjeciach mojego psa na przyklad? Czlowiek pracuje w pocie czola, zeby miec za co jechac na wakacje, a tu mu sie jakis gnojek wlamie i wszystko ukradnie. Madry Polak po szkodzie - nigdy juz nie zostawie nic cennego w samochodzie, nawet jesli bedzie ukryte w najglebszych czelusciach mojego auta. Zycze milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Betta, wyslalam ci zaproszenie na grono
![]() ja tez jestem chora, siedze w domu zamiast opalac sie na dzialce, pofarbowalam sobie wloski, i zle wyszlo :/ czy juz jest w Polsce farba Londa Color Emotion? .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja byłam na działeczce oddalonej o 100 km od miejsca mojego zamieszkania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Wczoraj byliśmy u mamy męża na obiedzie,potem wybraliśmy się na spacer.
Jutro wybieramy się na działkę za miasto-grill,słoneczko i te sprawy ![]() Wklejam fotki z wczoraj (raczej mało ciekawe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Betta, tu znajdują sie Emotikonki wszystkie http://www.wizaz.pl/forum/misc.php?do=showsmilies
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Koko, tak, dziś wolne, akurat się tak złożyło, że też jakieś święto tu mają, ale nie wiem jakie
![]() ![]() No to lecę na ten spacer, pozdrawiam ![]() Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2005-05-02 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja prawie cały długi weekend spędziłam w domu z powodu przeziębienia.
Dopiero dzisiaj ruszyłam sie z domu i wraz z TŻ pojechaliśmy zwiedzać ruiny zamku Krzyżtopór w Ujeździe. Załączam małe co nieco ![]() ![]() Edytowane przez Lolka102 Czas edycji: 2005-05-03 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ładny miałam łikend
![]() ![]() Ale zrobiłam sobie zakupy: komplecik bielizny, torebkę i sexy bluzeczkę i mi się trochę humor poprawił, chociaż cała pensja poszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Betta ja tak samo jak ty mam od piątku zapalenie migdałów = angina, eh a mieliśmy plany z chłopakiem aby gdzieś pojchać.
póki co łykam antybiotyki i buszuje po wizażu ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy Cie to pocieszy ale mnie tez dopadly jakies "ginekologiczne" problemy. Okres mi sie spoznia 2 tygodnie!! I umieram ze strachu, caly weekend o tym myslalam. Jesli to nie wpadka (mam ogromna nadzieje!!!) to na pewno jakies spore problemy ze zdrowiem ![]() Trzymaj sie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
A ja z K , moją siostrą jej mężem i siostrą męża siostry
![]() ![]() ![]() Było cudnie- pogoda piękna, gorąco wspaniale. Załącze pare fotek a co mi tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
:heej: Spędziłam długi weekend na Slowacji,w okolicach Liptowskiego Mikulasza z moim M i jego rodzinką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
a ja własnie wróciłam z Mazur z łódki. pogoda byla przesliczna i zmieniam zdanie a propos żeglowania. choc troszke odpoczęłam sobie przed egzaminami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Moja majówka wypadła również miluśko
![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia wkrótce!
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Oj ja też nie narzekam
![]() Super było.. Tylko ze dzis pierwszy raz jestem na nowym forum i czuję się jak totalna nowicjuszka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]()
a ja w piątek poszalałam na zakupach + jeszcze czekam na paczkę z allegro
![]() ![]() w sobotę, niedzielę byliśmy z M. na rowerach i u moich rodziców, w poniedziałek odwiedziliśmy pustynię błędowską i zrobiliśmy sobie wycieczkę do Ogrodzieńca- zamieszczam zdjęcia ![]() ![]() Nogi mnie do dzisiaj bolą, szczególnie łydki, a wczoraj jeszcze nam się chciało na rowerek..także czynnie ten długii weekend spędziliśmy i cały czas w ruchu ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
i jeszcze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.