|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
gg
Czy kontakty i znajomi na gg, to to samo? Jak chcę wejść na profil osoby, którą mam zapisaną w kontaktach i z którą regularnie piszę, to pojawia mi sie informacja: "dbamy o prywatność naszych użytkowników.." i komunikat zaproś do znajomych, więc już sama nie wiem, czy ta osoba usunęła mnie nagle z kontaktów, czy znajomi i kontakty to dwie różne rzeczy? Nie wiem, bo z gg korzystam dopiero od kilku tygodni, nie znam się i dlatego o to pytam. Czy można mieć zapisany czyjś numer gg w kontaktach i jednocześnie nie mieć go w znajomych? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi i wskazówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: gg
Kontakty, które masz na gg, to nie to samo co znajomi. Musisz chyba zaprosić daną osobę do znajomych, żeby móc oglądać jej profil. Także można mieć kogoś w kontaktach, a nie mieć w znajomych. To poprostu dawałoby możliwość oglądania profilu osoby każdemu, kto tylko posiada jej numer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.