|
Notka |
|
Szafa - komentarze Tutaj komentujemy wieszaki powieszone w naszej Szafie. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
top z falbanami..do czego?
Dziewczyny. Kupiłam sobie taki top H&M. Co o nim sądzicie? Mnie osobiście się strasznie podoba bo zasłania co ma zasłaniać (czyli brzuch i boczki
![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: top z falbanami..do czego?
może jakieś fajne leginsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na leginsy to on jest własnie trochę za krótki
#4 |
Wtajemniczenie
|
spodnie z satyny moim zdaniem wyglądają bazarowo, a zwłaszcza w połączeniu z tym topem.
Sama mam takie dwa [purpurowy i kremowy] i nosiłam je do ciemnych, prostych rurek, szortów, a na praktyki do klasycznych, garniturowych spodni z prostymi, wąskimi nogawkami. Na to czarny żakiet i kwiat-broszka w kolorze turkusowym. Grunt, to prosta góra i dół. U mnie dobrze wygląda z kardiganem, długą narzutką i ramoneską. Bolerko, to zależy jakie masz.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bolerko nie mam żadnego. Jak coś doradzicie to kupię poprostu.
Własnie na codzień to takie zestawienie jak piszesz bardzo mi gra. Rurki, ramoneska, jakaś biżuteria. Ale żeby tak wyjściowo coś z tgeo ukręcić...to nie da się?
#6 | |
Wtajemniczenie
|
coś w tym stylu
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._damskie/9/0/6 ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Ja tak chodziłam na praktyki. Było elegancko, ale nie sztywno. Marynarkę zapinałam na jeden guzki, żeby było widać trochę falbanek ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie spodni w kant nie chcę...to taka impreza bardziej klubowa, do potańczenia.
#8 |
Wtajemniczenie
|
myślę, ze na bardziej oficjalne wyjście, połączenie tej bluzki z dobrymi, czarnymi spodniami będzie bardzo dobre. Żeby nie było nudno, proponuję 'kolorowe' czółenka [czerwone, nude, fioletowe, butelkowa zieleń] pojedynczy element biżuterii w tym kolorze, np pierścionek z duzym kolorowym kamieniem, duża bransoletka albo jakieś kolczyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chociaż te co pokazałaś są super! ale nie tą imprezę...chyba..
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli impreza jest w klubie to faktycznie garnitur nie pasuje. Ale skoro mówisz, ze nie pasują dżinsy, to myślę, ze dobrym rozwiązaniem są takie właśnie spodnie. Mam takich kilka par o różnych krojach i czasem ubieram je nawet do kolorowego t-shirtu i też dobrze wygląda. Wszystko zależy jak to zestawisz.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
szkoda, że czarna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba tylko czarne były. 59 dałam i wzięłam ostatnią.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
nie lubisz wąskich nogawek w spodniach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
wg mnie spudnica do takiej bluzeczki odpada :p mi sie podobaja jakieś krótkie spodnie hmm?
a co do leginsów to moja koleżanka nosi je do normalny bluzek i do sweterków :P i wcale nie podpada może rozejrzyj się gdzieś. albo ubierz sobie po prostu tą bluzkę jak pojedziesz na zakupy i będziesz od razu widzieć czy pasuje czy nie ;D albo szare marchewki? ^^ ![]() Edytowane przez 3905c4d2e1cce7eea7e351cb738f6756ecc5bb6c_5e964072b54c3 Czas edycji: 2011-01-09 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
lubię własnie
![]() Cytat:
[1=3905c4d2e1cce7eea7e351c b738f6756ecc5bb6c_5e96407 2b54c3;24257754]wg mnie spudnica do takiej bluzeczki odpada :p mi sie podobaja jakieś krótkie spodnie hmm? a co do leginsów to moja koleżanka nosi je do normalny bluzek i do sweterków :P i wcale nie podpada może rozejrzyj się gdzieś. albo ubierz sobie po prostu tą bluzkę jak pojedziesz na zakupy i będziesz od razu widzieć czy pasuje czy nie ;D albo szare marchewki? ^^ ![]() marchewki...muszę pobiegać po sklepach z tym topem chyba faktycznie.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja bym ubrała go do bezowych spodni (takich prostych albo rurek jesli wolisz, a'la jeans) i bezowego sweterka na guziki, tudziez takiej marynarki. Do tego jakies masywne, zlote bransoletki albo- jakies wieksze kolczyki i pierscionek przyciagajacy uwagę
![]() edit: teraz doczytałam, ze to ma być na bardziej elegancko ![]() Myślę, że top moglby fajnie wygladac do spodnicy, ale tylko do takiej z wyzszym stanem, by moc ją wlozyc do srodka. Spodnica moze byc czarna, tylko wtedy trzeba by dobrac jakas jasną (kremową, pudrowa) lub wyrazistą (np czerwoną) marynarkęczy coś innego na wierzch. ![]() Edytowane przez sarssa Czas edycji: 2011-01-09 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
mi sie wydaje że spudnica do takiej bluzki tylko pogrubia, ale przymierzyc można i zobaczyć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.