|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie ogarniam...
Witam mam pewien problem z facetem a mianowicie chodzi oto,ze poznalam go jakis czas temu ,u kolegi na ognisku ,i znajomosc zaczela sie krecic,spotykalismy sie ,wszystko pieknie,ladnie,a potem sie zaczelo psuc;/,chyba mu sie znudzilo,bo przestal wykazywac checi,zeby bylo cos wiecej miedzy nami.Jak sie pytalam go na czym stoje ,to nie wiedzial sam czego chce.Heh niby sobie potem wszystko wyjasnilismy a mianowicie ,ze on nie chce byc z nikim,i zebysmy byli tylko znajomymi,usznowalam to,chodz jest mi cholernie ciezko ,bo zaczelo mi na nim zalezec,od czasu do czasu sie nawet spotykamy,i niby traktuje mnie jak kolezanke,ale nie jestem mu taka obojetna,nie ogarniam jego zachowania.Mowil,zebym zyla swoim zycie ,ze on zasluguje na pierwsza lepsza ,heh,ostatnio byl z kolegami ,i traktowal mnie jak niewidzialna niby sie cos tam odzywal ,ale zachowywal ise jakby mnie mial w dupie,wiec po kija sam dzwonil i pytal czy mam czas;/.Nie wiem czy to bylo specjalnie ,zebym byla zadrosna ,ale zaczal zarywac do kolezanki on ma 22 lata a zachowuje sie jak dzieciak.Jeszcze pieprzyl,ze lubi blondynki,a ja jestem czarna hehe.A najlepsze starsznie sie oburzyl jak jego kolega powiedzial ,ze oo Damian bedzie zadrosny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie ogarniam...
O nic mu nie chodzi, nie zależy mu. Daj mu spokój i żyj własnym życiem. Co innego można Ci poradzić?
![]()
"Prawdziwy artysta nie posiada dumy. Widzi on, że sztuka nie ma granic, czuje, jak bardzo daleki jest od swego celu, i podczas gdy inni podziwiają go, on sam boleje nad tym, że nie dotarł jeszcze do tego punktu, który ukazuje mu się w oddali, jak światło słońca. "
Ludwig van Beethoven |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie interesujesz go.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Myślę, że nie masz co dopisywać tu ideologii. Po prostu to zostaw. Na siłe nikt jeszcze do niczego nikogo nie zmusił(chodzi o uczucia).
W każdym razie, musisz odpuścić, to nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie i to tyle w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Faceci nienawidzą jak kobieta się im narzuca. Przecież Ci powiedział żebyś żyła własnym życiem...ja po takich słowach nie odezwałabym się do niego. Popieram przedmówczynie- nie jest Tobą zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Daj sobie spokoj
![]() Jak sam nie wie czego chce to niech szuka tej pierwszej lepszej ![]() Pokaż mu obojetnosc a sam zobaczy ze cos jest nie tak ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dokładnie. Pewnie zadziałało tu prawo niedostępności, tzn gdy zaczął ci się podobać, zaczęłaś za nim latać i nie musiał wcale Cię zdobywać bo miał Cię od tak. Inna wartość ma złoto, którego trzeba się naszukać albo kupić drogo a inna kamień po, który wystarczy się schylić ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.