|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Studniówka! Sukienka bez ramiączek. Jakie dodatki ??!!
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to ta sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studniówka! Sukienka bez ramiączek. Jakie dodatki ??!!
zakrywaniem ramion i okryciem wierzchnim się w ogóle nie przejmuj - płaszcz czy kurtkę zostawisz od razu w szatni więc nie ma co się tym przejmowac. a jeśli chodzi o cos dozakrywania ramion to powiem ci, ze byłam na dwóch studniówkach i na żadnej nie było takiej potrzeby. na studniówce dużo się tańczy, sale są ogrzewane, a zazwyczaj też coś się pije (szampana, a na moich studniówkach była też wódka) także zimno ci nie będzie
![]() sukienke masz przepiękną, na pewno pasowac będziedo niej beż, kolory pudrowe (czyli np buty nude), głęboki fiolet, czerń, srebro ale też i złoto. w sumie jak tak teraz pomyślałam, pasowałoby mi złote serduszko na szyji, lub kolczyki w kształcie serduszek. co robisz z włosami? masz już buty?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no jeśli nie będzie mi zimno to oka
![]() ![]() też myślałam o beżu i pudrowym różu, jutro jadę po buty i potrzebuje jakiejs pomocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Masz już tą sukienke ?
![]() ![]() Ja była wlasnie wybrała pudrowe dodatki , ewentualnie czerwone (czerwone usteczka, szpilki itd, ale za ostro by bylo jak na studniówke ![]() Jesli chodzi o fryzure to zrobiłabym cos w stylu dziewczyn VS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mam juz tą sukienkę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- i mailam dzis kupic buty, a niestety nic nie bylo co bym chciala... wysyp czarnych butow... chyba bede musiala na allegro czegos poszukac... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.