|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lip Glossy Markwins, Rimmel,Smackers itp
coś za arbuzowego smackersa?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498150 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za smackersy?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- zostaly wymienione juz.. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- moze znalazlabym taka jedna jakby Cie zadawalala ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- nie;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Interesują mnie smackersy może znajdziesz coś u mnie?
Zapraszam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
2 Smackersy, truskawkowa fanta i arbuz prawie nieużywane, ubytek 1%.
za coś u mnie ? posiadam ponad 500 plakatów na pewno znalazła by się tam Avril ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
idę szukać
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- już mam 2 a dopiero sprawdziłam 10 % kolekcji plakatów ;D już 4 ![]() 7 ![]() 10
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-02-27 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.