|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Potrzebna pomoc typu - wszystkie z weną!!
Prośba do dziewcząt z weną!!
Słuchajcie, może to banał, ale... Pewien chłopak jest jaki jest i ostatnio mnie nieźle drażni. Ciągle mamy jakieś dość ostre wymianki zdań. Teraz nagle zamilkł bo coś tam, coś tam. Sprawa nie do końca jasna. Ogólnie kontakt kiedyś był mocniejszy, później słabł, teraz spotykamy się od wielkiego dzwonu. I to mi przeszkadza. No czuję się troszkę krzywdzona i zapomniana. Teraz w niedzielę przyjeżdża do niego brat. On bardzo się cieszy, a ja chciałabym mu napisać eska i pożyczyć miłego tygodnia z bratem. Jednak nie chciałabym, żeby to było takie miłe i w ogóle. A że mi już pomysły się skończyły, to czy mogłybyście podrzucić mi jakiś pomysł na to jak w bardzo inteligentny sposób w esie napisać mu, że owszem mam nadzieję, że się będzie dobrze bawił, podkreślić że ja o tym pamiętałam co u niego się dzieje pomimo, że on o mnie zapomniał, że to nie w porządku i że zachowuje się nie tak jak powinien w stosunku do mnie... Złośliwość mile widziana. Proszę nie pisać daruj sobie, bo nie napisałam całej naszej historii i o darowaniu nie ma mowy. Będę wdzięczna za każde propozycje, bo nie ukrywam chcę mu dopiec, niech mu nawet w pięty pójdzie, a co!
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Potrzebna pomoc typu - wszystkie z weną!!
A ja napisze "odpusc sobie". Masz chyba za wiele wolnego czasu. Zakladasz mnostwo watkow. Ja wiem, ze to forum itp itd. Jestes jednak bardzo niesamodzielna, "problemow" masz mnostwo a przede wszystkim czasu za wiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja proponuje:
'mam nadzieję, że się będziesz dobrze bawił, ja o tym pamiętałam co u ciebie się dzieje pomimo, że ty o mnie zapomniałes, to nie w porządku i zachowujesz się nie tak jak powinienes w stosunku do mnie.Milego tygodnia z bratem" ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2011-01-13 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czekaj - ja dobrze rozumiem że masz problem z napisaniem smsa? Może zacznij szydełkować?
Popieram pomysł yoony a tak bokiem to czas jaki spędzisz na czytaniu tego wątku i spędziłaś na pisaniu tematu chyba by wystarczył na napisanie 1 smsa.
![]() |
#5 |
po drugiej stronie szafy
|
"jako że, w przeciwieństwie do niektórych, należę do osób dobrze wychowanych i w dodatku pamiętam, że w ten weekend ma przyjechać Twój brat, to mimo że Twoje zachowanie w stosunku do mnie jest co najmniej niewłaściwe, życzę Ci wesoło spędzonego z bratem czasu, wielu wydarzeń, które będziecie później miło wspominać. Dobrego weekendu/tygodnia" (zależy na jak długo ten brat przyjedzie)
Na więcej póki co moja wena nie pozwala ![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
sory, ale ze strasznym dzieciuchem mi się kojarzysz. a może ty jesteś zodiakalna ryba? to by wszystko tłumaczyło...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() ![]() Ostatnio jak czytam to forum, to mam ochotę założyć interes w rodzaju "smsy na każdą okazję" ![]() A do dziewczyn krytykujących - nie musicie odpisywać przecież, możecie olać temat, natomiast obrażać autorki wcale nie trzeba...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ELVEGIRL - dziękuję za propozycję esa
![]() Do reszty: Wątek nie brzmi - Zjedźcie mnie, bo chcę napisać niemiłego esa do chłopaka a nie mam pomysłu. Jeśli nie macie ochoty pomóc to nie rozumiem po co komentujecie - to jest zbędne. Zwróciłam się z prośbą do tych, które pomogą bez oceny wątku i mnie przede wszystkim - jeśli wy nie zamierzacie, to Wasza wola i to szanuję, ale wykażcie przy tym odrobinę klasy. JAMESTOWN - Sama słusznie zwróciłaś uwagę, że forum to forum. Nie rozumiem Twoich słów... zabronisz mi zakładać nowe wątki? Bo co? Każdy ma do tego prawo, nie zauważyłam, by były tu jakieś ograniczenia. I kto jak kto ale Ty nie masz prawa mówić że jestem niesamodzielna itd., moja sprawa w jaki sposób rozwiązuje swoje problemy i kogo proszę o pomoc. Mój post z prośbą nie był bezpośrednio do Ciebie, więc nie musiałaś pisać... I jeszcze może zaczniesz mnie rozliczać z mojego czasu? Ja go mam, jak Ty nie... no cóż... życie. Pozwól że mój czas będę spędzała tak jak mi się to podoba, a nie bo Ty mi "zabraniasz" cokolwiek tu na forum...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.